Tinder Select nedir?

Güncelleme Tarihi:

Tinder Select nedir
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2017 13:48

Dünya üzerinde milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve iki farklı bireyi eşleştirerek çöpçatanlık hizmeti veren Tinder'ın gizli uygulaması açığa çıktı. Yaklaşık 6 aydır Premium hizmet verdiği ve yalnızca zengin ve ünlülerden oluşan bir güruhun kullanabildiği, uygulamanın ise davetiye usulü ile çalıştığı iddia edildi. Peki, gündeme oturan Tinder Select nedir? İşte, davetiyelerle üye olunduğu iddia edilen Tinder Select hakkında bazı detaylar

Haberin Devamı

Milyonlarca insanı eşleştirerek flört hizmeti veren Tinder, yeni uygulaması ile gündeme damga vurdu. Tinder Select adı altında çıkardığı gizli bir versiyon ile sadece davetiye gönderilen kişilerin katılımına izin veren uygulama geliştirici, belirledikleri zengin ve ünlü isimleri davetiye usulü ile sistem içerisine dahil ediyor. Peki, açığa çıkmasıyla merak konusu olan Tinder Select nedir

Program içerisinde genel itibariyle CEO'lar, mankenler ve zengin insanların dahil olduğu iddia edilirken, programa dahil edilen bu kişilerin sahip oldukları bir adet davetiye ile kullanıcı dahil edebileceği detaylar arasında yer alıyor. Bahsedilen kriterlerde olmayan kullanıcıların ise yalnızca bu üyelerin sahip olduğu davetiye ile sisteme katılım sağlayabileceği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Asıl uygulamaya göre bazı farklılıklara da sahip olan Tinder Select'in, tasarım olarak mavi renklere hakim olduğu ifade ediliyor. Tinder Select uygulamasını kullanan bireyler, istedikleri takdirde uygulamanın asıl temasına da dönüş gerçekleştirebiliyor. 

Yalnızca ünlü, güzel ve zengin bireyler dahil olabildiği Tinder Select uygulaması hakkında geliştirici tarafından şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmadı. 

Gözde uygulama, Google Play Store üzerinden kendisini bu şekilde tanıtıyor; 

10 milyardan fazla eşleşmeye olanak sağlayan Tinder, bütün dünyada insanların tanışma şeklini değiştirmiş durumda. Tinder, bir flört uygulamasından çok daha fazlası. Yeni insanlarla tanışmak, sosyal çevreni genişletmek, seyahat ettiğin yerlerde yaşayan insanlarla buluşmak ve normalde asla karşılaşmayacağın kişileri keşfetmek için harika bir araç. Tinder'da yeni bağlantılar kurmak kolay ve eğlenceli—Bir kişiyi beğenmek için sağa, pas geçmek için sola kaydırman yeterli. Beğendiğin kişi de seni beğenirse, eşleştiniz demektir! Eşleşmelerine önce yazışarak sohbet et, sonra da telefonunu bir kenara bırakıp gerçek dünyada onlarla buluş ve yepyeni bir deneyim yaşa. İşte bu kadar basit!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!