TikTok'da profil resmi nasıl kaldırılır ve değiştirilir? TikTok profil resmi değiştirme

Güncelleme Tarihi:

TikTokda profil resmi nasıl kaldırılır ve değiştirilir TikTok profil resmi değiştirme
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 22:56

Tiktok’ da Profil resmi nasıl kaldırılır ve değiştirilir? Bilmek isteyenlerin ilk iş olarak uygulamaya giriş yapması gerekmektedir. Daha sonra hesap ana sayfanın alt kısmındaki “ben” seçeneğine ve profili düzenle butonuna tıklayıp giriş yapılmalıdır. Uygulamanıza giriş yaptıktan sonra ekran sol üstte bulunan fotoğraf değiştir bölümüyle devam edilmelidir. Tiktok’ da Profil resmi nasıl kaldırılır ve değiştirilir? Tiktok profil resmi değiştirme hakkında detayları derledik.

Haberin Devamı

Tiktok profil resmi değiştirebilmek için önce uygulama girişi yapılmalıdır. Ardından, hesap ana sayfanızın alt bölümünde bulunan ben butonuna tıklamanız gerekmektedir. Ve devamında profili düzenleme seçeneğine gelerek ekranınızın sol üstündeki fotoğrafı değiştir seçeneğinden ilerleyerek profil resminizi değiştirebilirsiniz. Sosyal ağlar arasında her geçen gün kullanıcı sayısı artmakta olan Tiktok canlı yayın yapabilme olanağı vermektedir.

 Tiktok’ da Profil Resmi Nasıl Kaldırılır Ve Değiştirilir?

 Tiktok uygulamasında meydana gelebilecek tüm sorunlar kolaylıkla çözülebilmektedir. Tiktok’ da da profil resmi nasıl kaldırılır ve değiştirilir? Soruları pek çok kişi tarafından merak edilmektedir. Tiktok telefon uygulamanıza giriş yaparak izleyeceğiniz adımlarla Profil resminizi kaldırabilir hatta değiştirebilirsiniz. İzlemeniz gereken adımlar;

Haberin Devamı

 İlk olarak hesabınıza giriş yaparak başlayabilirsiniz.

 Hesabınızda ana sayfa alt kısmındaki BEN’ i seçerek devam edebilirsiniz. Karşılaştığınız profili düzenle bölümüne gelmiş olacaksınız. Ardından ekranınızın sol üst kısmında bulunan Fotoğrafı değiştir seçtikten sonra kolaylıkla resminizi kaldırabilir ya da değiştirebilirsiniz. Android ya da İos telefonlarına indirecekleri uygulama aracılığıyla Tiktok kullanıcıları canlı yayın yapabilmektedir.

 Tiktok Profil Resmi Değiştirme

 Tiktok her geçen gün kullanıcı sayısını artıran bir sosyal ağ olarak bilinmektedir. Kullanıcılar İos Ya da Android telefonlarından uygulama kurulumu yaparak kullanabilmektedir. Tiktok profil resmi değiştirmek isteyenler için kolaylıkla izlenecek yol bulunmaktadır. Bunun için önce uygulama girişi yapılmalıdır. Uygulama üzerinden hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra gelecek olan BEN seçeneğine tıkladıktan sonra Profili düzenle bölümüne geldikten sonra fotoğrafı değiştir seçeneğini tıklamanız gerekmektedir. Bu adım ekranınızın sol üst kısmında bulunmaktadır. Tiktok uygulaması üzerinden canlı yayın video üretimi ve yayınlanması yapılabilmektedir.

 Tiktok Nedir?

Haberin Devamı

 Tiktok, sevilerek kullanılan sosyal medya platformudur. 2016 yılında Çin’ de Douyin Musical IY tabanından yaratılmıştır. Video, müzik üretimi yapabilme ve canlı yayınla paylaşma olanağı vermektedir. Kullanıcı sayısı hızla artan Tiktok erişimlerinde sorunlar yaşanabilmektedir. Hesabınızla ilgili gelişebilecek sorunların ayarlar bölmesinden kontrolünü yapabilirsiniz. Güncelleme gereksinimleri ve internet erişimlerinizi de kontrol ederek, kendi imkanlarınızla ufak sorunları giderebilir keyifle Tiktok üretimlerinizi yapabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!