TikTok para yağmuru ne kadar ve kaç TL? TikTok'da para yağmuru hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok para yağmuru ne kadar ve kaç TL TikTokda para yağmuru hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2022 04:08

Tiktok para yağmuru, sıklıkla araştırılan hediyelerden biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da önemli hediyeler arasındadır. Bu bakımdan Tiktok para yağmuru ne kadar öğrenebilir ve buna göre de kolaylıkla kullanabilirsiniz. Tiktok para yağmuru ne kadar ve kaç TL? Tiktok'da para yağmuru hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Tiktok para yağmuru 105 TL olarak bilinmektedir. Hediyeyi alan kişinin bakiyesine 105 TL'den 65 TL yüklenir.

Tiktok Para Yağmuru Ne Kadar ve Kaç TL?

Tiktok para yağmuru hediye etmek için kaç para harcamak gerektiği merak edilmektedir. Tiktok para yağmuru gönderen kişi için 105 TL fiyatı olan bir hediyedir. Canlı yayınları izlerken canlı yayın açan kişiye hediye göndermek ve bu sayede para kazanmalarını sağlamak mümkündür. Bu nedenle birçok kişi canlı yayın açarak daha fazla para kazanmak istemektedir.

Tiktok'da Para Yağmuru Hediyesi Nasıl Verilir ve Kaç Para Kazandırır?

Tiktok'da para yağmuru ne kadardır ve hediye gönderirken ne kadar para gerekir merak edilmektedir. Tiktok'da para yağmuru hediyesi 105 TL olarak belirlenmiştir. Tiktok uygulaması bu hediyelerden %60 oranında kesinti yaptığı için hediyeyi alan kişinin hesabına 105 TL'nin 65 TL'si yüklenmektedir. Aradaki 40 TL komisyondur ve bu tamamen Tiktok uygulamasının kendi belirlediği bir kuraldır. Tiktok'da hediye göndermek için hesap bakiyesinden TL kullanmak ya da jeton alarak bu şekilde hediye göndermek mümkündür.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!