TikTok keşfet engeli nasıl kalkar? TikTok keşfet engeli nasıl kaldırılır

Güncelleme Tarihi:

TikTok keşfet engeli nasıl kalkar TikTok keşfet engeli nasıl kaldırılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 21:57

Tiktok, birçok kişi tarafından sıklıkla kullanılan uygulamalardan biridir. Özellikle kullanım anlamı bakımından da oldukça önemli uygulamalar arasındadır. Bu bakımdan Tiktok keşfet engeli hakkında bilgi sahibi olabilir ve nasıl kalktığını da öğrenebilirsiniz. Tiktok keşfet engeli nasıl kalkar? Tiktok keşfet engeli nasıl kaldırılır detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Tiktok keşfet engeli siyasi paylaşım yapan, yasa dışı faaliyet gösteren ya da +18 içerikleri paylaşan kişilere uygulanır. Kaldırmak için ise yeni içerikler üretmek, kurallara uygun davranmak ve düzenli olarak video paylaşmak gerekir.

 Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kalkar?

 Tiktok, dünya üzerinde hızla yayılmakta olan ve çoğu kişi tarafından kullanılan bir uygulamadır. Birçok kişi tarafından kullanılıyor olmasından dolayı da merak edilmektedir. Tiktok keşfet engeli sık sık karşılaşılan bir konu olmasından dolayı nasıl kalktığı ve neden olduğu da merak edilmektedir. Tiktok keşfet, paylaşılan videoların takip etmeyen kişiler tarafından da görülmesini sağlayan bir alandır.

 Paylaşılan videolar bu alana düşerek daha fazla kişi tarafından görülmesi sağlanmaktadır. Fakat +18 içerikler paylaşan kişilere, siyasi paylaşımlar yapanlara, aynı videoyu çok kez paylaşanlara ve şiddet içerikli paylaşım yapanlara Tiktok tarafından keşfet engeli verilmektedir. Bu engel verildiğinde bu kişilerin videoları keşfete düşmez ve videoları yalnızca kendi takipçileri tarafından görülür. Bu da hesapların büyümesini engeller ve videolarının izlenme sayısını düşürür. Tiktok keşfet engelinin kalkması için kurallara uymak ve aynı zamanda da düzenli içerikler üretmek gerekir. Ayrıca kaliteli içerikler paylaşmak ve videolarına çok yorum gelmesi de keşfet engelinin kalkması için gereklidir.

Haberin Devamı

 Tiktok Keşfet Engeli Nasıl Kaldırılır?

 Tiktok keşfet engelini kaldırmak için birçok yöntem vardır. Tiktok keşfet, hesaplarda paylaşılan videoların daha fazla kişi tarafından görülmesini sağlayan bir alandır. Hesaplarda paylaşılan videolar bu alana düştüğünde hesapları takip etmeyen kişiler tarafından de videolara erişim sağlanır. Tiktok keşfet sayesinde hesapların büyümesi ve içeriklerin de daha fazla kişi tarafından görülmesi mümkündür.

 Tiktok tarafından kuralsız paylaşım yapanlara, siyasi paylaşımlarda bulunanlarda ya da +18 içerikli paylaşım yapanlara keşfet engeli verilmektedir. Bu tarz paylaşım yapan hesaplara kısıtlama getirilir ve videoları keşfet alanına düşmez. Tiktok keşfet engelini kaldırmak için hesaplardan daha fazla içerik paylaşmak ve bu içeriklerin de kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir. Paylaşılan içeriklere daha fazla yorum alındığında da kısa süre içinde Tiktok keşfet engeli kaldırılır. Tiktok keşfet engeli almamak için düzenli paylaşım yapmak ve paylaşım yaparken kurallara uymak gerekir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!