TikTok hesabı nasıl açılır? Tiktok'da kolay ve hızlı hesap açma

Güncelleme Tarihi:

TikTok hesabı nasıl açılır Tiktokda kolay ve hızlı hesap açma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2022 21:43

TikTok hesabı, günümüzde en sık kullanılan sosyal medya hesaplarından birisidir. Tik Tok günümüzde en çok tercih edilen sosyal medya platformları arasında yer alıyor. Tik Tok indirme sayısı 40.751.904 den daha fazladır ve giderek de artmaya devam ediyor. Tiktok hesabı nasıl açılır sizler için derledik.

Haberin Devamı

Tik tok da aktif olarak paylaşım yaparak hedef kitlenizi önemli ölçüde arttırabilir ve bu sayede de Tik Tok üzerinden de gelir sağlayabilirsiniz.

 Tiktok Hesabı Nasıl Açılır?

 Tiktok hesabı açarak Yeteri kadar büyük kitleye ulaşabilir ve büyük firmalarla da işbirliği yapma imkanı sağlayabilirsiniz. Tik Tok hesabı açmanın birkaç seçeneği de vardır. Bunlar ise şunlardır;

Telefon numarası ile hesap açmak,

E-posta ile hesap açmak,

Apple kimliği ile hesap açmak,

Google ile hesap açmak,

Twitter ile hesap açmak.

Tik Tok uygulamasında hesap açmak, bir dakikadan belki daha da az sürer. Tiktok hesabı açmak için ise,

Öncelikle uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekir.

İndirdiğiniz uygulamayı açıp kayıt ol bölümüne hangi şekilde kayıt olacağınızı belirtmeniz gerekir.

Haberin Devamı

Sosyal medya hesaplarınızla da kolaylıkla kayıt olabilirsiniz.

Telefonunuz ya da mail adresiniz ile kayıt olduğunuz varsaydığımız zaman ise, açılan ekranda kişisel bilgilerinizi doldurarak kayıt işleminizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

Tiktok'da Kolay ve Hızlı Hesap Açma

 Telefon numarası ile hesap açarak daha kolay ve hızlı bir şekilde giriş yapmış olacaksınız. Telefon numarası ile Tik Tok Hesabı nasıl açılır açıklayacağız;

İndirdiğiniz Tik Tok uygulamasına giriş yapmanız gerekir.

Uygulamada açıldıktan sonra karşınıza çıkan ekrandan sözleşmeyi onaylamanız gerekir.

Telefon numarası ya da e posta ile üye ol olanı seçmeniz gerekir.

Doğum tarihinizi girmeniz gerekir. (13 yaş sınırının altındaysanız bu uygulamaya üye olamazsınız.),

Telefon numaranızı girmeniz gerekir.

Gelen doğrulama kodunu girmeniz gerekir.

Robot olmadığınızı doğrulamanız gerekir.

Hesabınız için şifre belirlemeniz gerekir.

Bir kullanıcı adı seçmeniz gerekir.

Tüm bu adımları izlediğiniz zaman Tik Tok hesabınızı da açmış olursunuz. Birden fazla Tik Tok hesabı açılabilir. Ama tek bir numaradan sadece tek bir hesap açılır. Bu şart diğer girişler için de her zaman geçerlidir. Ama istediğiniz şekilde birden fazla Tik Tok hesabı açabilirsiniz ve aynı zamanda da hesaplar arası geçiş yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Tiktok'da Kolay ve Hızlı Hesap Açma

 4 yıl gibi kısa bir süre sonra sosyal medya devleri arasına girmeyi başaran TikTok uygulaması insanlara çok farklı ve eğlenceli videolar yapıp paylaşma deneyimi de sunuyor. Büyük ve küçük her yaştan kullanıcı sayısına sahip olan Tik Tok pek çok ülkeye yayılmıştır. Milyonlarca kullanıcı sayısına sahip olan Tik Tok'u hala kullanmamış olan kişiler ise uygulamayı indirerek deneyimlemek istiyor. Tik Tok hesabı açmak için bazı adımları izlemek yeterlidir. Bunlar ise;

Öncelikle telefonunuzun işlemcisi, Android ise Google Play mağazasından İOS ise de App Store mağazasına girmeniz gerekir.

En üstte bulunan arama yerine tıklayarak TikTok yazarak arama butonuna tıklamanız gerekir.

Haberin Devamı

Açılan Tik Tok uygulamasını da telefonunuza indirmeniz gerekir.

Daha sonra telefonunuza inen uygulamayı da açarak açılan sayfada sağ altta yer alan profil kısmına dokunarak 'Kaydol' butonuna tıklamanız gerekir.

Açılan sayfada ise, Google, Facebook ya da Twitter ile devam et seçenekleri bulunur. İsterseniz bu seçeneklerden birisine tıkladığınız zaman seçtiğiniz uygulamaya giriş kısmı çıkar ve buradan da hesabınızın şifresi ve kullanıcı adı ile giriş yaparak TikTok hesabınızı o uygulamaya bağlayabilirsiniz. Bu nedenle de TikTok'a da o uygulama üzerinden de kayıt olabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!