Snapchat'de telefon numarası görünür mü? Snapchat telefon numarası kaldırma nasıl yapılır

Güncelleme Tarihi:

Snapchatde telefon numarası görünür mü Snapchat telefon numarası kaldırma nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2022 03:44

Snapchat oldukça fazla kullanılmakta olan bir anlık mesajlaşma uygulaması olarak bilinmektedir. Günlük hayat içerisinde en fazla kullanılan snapchat uygulamasına kayıt olurken istenilen bilgiler arasında telefon numarası da yer almaktadır. Bu yüzden snapchat hesabınızda yer alan telefon numarasının başkaları tarafından görülüp görülmeyeceğini de öğrenmek isteyebilirsiniz. Snapchat'de telefon numarası görünür mü? Snapchat telefon numarası kaldırma nasıl yapılır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Snapchat içerisinde yer alan efektler ile fotoğraf çekmenize ve anlık olarak göndermenize olanak sağlamaktadır. Kullanıcıların birbirlerine yazılı metin, fotoğraf, ses ve video gönderebildikleri bir uygulamadır Snapchat hesabınızı oluştururken telefon numaranızı da yazmanız gerekmektedir. Hesabınızı oluşturduktan sonra ayarlar kısmından telefon numaranızı kaldırmanız veya görünmemesi için gizlemeniz mümkün olmaktadır.

 Snapchat'de Telefon Numarası Görünür mü?

 Snapchat'de hesabınızı oluştururken telefon numaranız ile kayıt olmanız durumunda numaranızın bulunduğu kişiler hesabınızı ekleyebilirler. Snapchat de ekli olan telefon numaranız sayesinde rehberinizde yer alan kişilerin sizi kolay bir şekilde bulması mümkün olmaktadır. Snapchat hesabını oluşturan kişiler tarafından telefon numarasının görünüp görülmediği ise oldukça fazla merak edilmektedir. Bu durumda numaranızı eklemeniz durumunda telefon numaranızın göründüğünü söylemek de mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

 Snapchat hesabınıza eklediğiniz telefon numarası sayesinde arkadaşlarınızın sizi daha kolay bir şekilde bulması mümkün olmaktadır. Aynı zamanda hesabınıza eklediğiniz telefon numarasını kaldırmanız da mümkündür. Bu durumda ise hesabınızın kullanıcı adı bölümüne e posta adresinizi yazmanız ve şifrenizi yazmanız gerekecektir. Snapchat hesabınıza her iki türlü de giriş yapabilmeniz mümkün olmaktadır.

 Snapchat hesabında kayıtlı olan telefon numarasının görülmesi veya görülmemesi tamamen ayarların ne şekilde yapıldığı ile ilgilidir. Hesap ayarlarınızı düzenleyerek telefon numaranızın görünmesini veya görünmemesini sağlamanız mümkün olmaktadır. Snapchat'e rehbere erişim izni verdiyseniz eğer, rehberinizde kayıtlı olan ve Snapchat hesabı bulunan kişiler tarafından telefon numaranız görülecektir. Ancak sizi arkadaş olarak eklemeyen kişilerin telefon numaranızı görmemesi mümkün olmamaktadır.

 Snapchat hesabınızda numaranızın görülmemesini istemeniz durumunda hesabınıza giriş yaptıktan sonra ayarlar kısmından gerekli olan düzenlemelerin yapılması mümkün olmaktadır. Snapchat uygulamasını açarak ayarlar kısmından telefon numaranızın görülmemesini sağlayabilirsiniz. Telefon numaranızın görülmesine izin vermeniz durumunda ise telefon numaranızın arkadaşlarınız tarafından da görülmesi mümkün olmaktadır.

Haberin Devamı

 Snapchat Telefon Numarası Kaldırma Nasıl Yapılır?

 Snapchat hesabınıza eklediğiniz telefon numarasının sonradan kaldırılması mümkün olmaktadır. Eklediğini telefon numarasını kaldırmak için snapchat hesabınıza giriş yapabilmeniz gerekmektedir. Giriş yapıldıktan sonra ayarlar bölümüne girmeniz gerekiyor. Açılan sayfada ise numaranızın yazdığı küçük bir kutucuk bulunacaktır. Bu kutucuğun altında ise başkalarının beni telefon numaram ile bulmasına izin ver yazmaktadır. Bu seçenekte yer alan aktifliği kaldırmanız durumunda ise telefon numaranızın başkaları tarafından görülmemesini sağlamış olursunuz.

 Snapchat hesabınıza eklediğiniz telefon numarasını silmek istemeniz durumunda hesabınızda ekli bir e posta adresinizin de olması gerekmektedir. Aynı zamanda tercih edeceğiniz e posta adresine erişim sağlayabilmeniz de oldukça önemlidir. Snapchat hesabınızda yer alan telefon numarasını kaldırmak rehberinizde bulunan kişilerin sizi bulmasını zorlaştırmaktadır.

Haberin Devamı

 Snapchat hesabınızda bulunan telefon numaranız aynı zamanda hesabınızın şifresini unutmanız durumunda ve yeni bir şifre belirlemek istediğiniz zaman kullanılmaktadır. Telefon numaranızın kayıtlı olması sayesinde hesabınız için yenileme bağlantısı gönderilmesi mümkün olmaktadır. Snapchat hesabınızda telefon numaranızın bulunmasını istemediğiniz durumlarda ise telefon numarasını silerek veya gizleyerek başkalarının görmesini engellemek mümkün olmaktadır.

 Snapchat telefon numarası kaldırma işleminin yapılabilmesi için hesabın kullanıcı adının ve şifresinin bilinmesi gerekmektedir. Bu durumda snapchat hesabınıza ekli olan telefon numarasının kolay bir şekilde kaldırılması mümkün olmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!