Samsung Galaxy S20 ne zaman tanıtılacak? Tarih belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy S20 ne zaman tanıtılacak Tarih belli oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Ocak 06, 2020 08:57

Samsung'un bu yıla damga vurması beklenen yeni akıllı telefon serisi Galaxy S20'nin ne zaman duyurulacağı belli oldu. Şirket, Mobil Dünya Kongresi'nden günler önce yeni oyuncaklarını gün yüzüne çıkaracak.

Haberin Devamı

Samsung Unpacked 2020 etkinliği kapsamında şirketin yeni telefonları ortaya çıkacak. Bu etkinlik ise Şubat sonunda başlaması planlanan Mobil Dünya Kongresi'nden çok daha önce duyurulacak. Samsung'tan yapılan resmi açıklamaya göre 11 Şubat tarihinde Galaxy S20 serisinin duyurusu yapılacak. Ancak yapılan açıklamada etkinliğin nerede düzenleneceğine dair bir bilgi verilmedi. Şirketin geçen yıllar olduğu gibi bu yıl da New York'u tercih etmesi kuvvetle muhtemel görünüyor. 

Peki yeni Samsung telefonlar nasıl olacak? Samsung'un resmi Twitter kanalından paylaşılan videoya bakıldığında bu konuda net bir ÅŸey öğrenebilmek mümkün deÄŸil. Ancak ÅŸirkete yakın kaynaklardan sızan bigilere göre geçen yıl olduÄŸu gibi bu sene de Samsung üç farklı Galaxy S20 modelinin duyurusunu yapacak: Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20e.Â

Samsung Galaxy S20 ne zaman tanıtılacak Tarih belli oldu

Ancak telefonların özellikleriyle ilgili şimdilik kesin bir bilgi bulunmuyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!