Samsung Galaxy Note 3 Türkiye pazarına geldi

Güncelleme Tarihi:

Samsung Galaxy Note 3 Türkiye pazarına geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2013 15:01

Samsung Electronics, Note serisinin en yeni üyesi Galaxy Note 3’ü Türkiye pazarına sundu. Samsung, GalaxyNote 3’ün tavsiye edilen 2.199 TL.

Haberin Devamı

Samsung Electronics Türkiye’nin yeni Başkanı Yoonie Joung konuyla ilgili açıklamasında; “Bütün ülkelerde üstün başarılar elde eden Note serisinin yeni modeli Galaxy Note 3’ü, Türkiye pazarına sunmaktan ve buradaki tüketicilerin heyecanını paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Orijinal, yenilikçi ve vizyoner özellikler ile geliştirdiğimiz Note 3’ü, 25 Eylül’de, tüm dünya ile aynı zamanda Türk tüketicilerle buluşturuyoruz” dedi.

3GB RAM'i ile hızlanan Note 3; daha geniş (5,7 inç) Full HD Super AMOLED ekranının yanı sıra; 8.3 mm ile daha ince ve 168 g ile daha hafif.

Note 3 aynı zamanda daha uzun ömürlü bir pile (3,200mAh) sahip. Akıllı Dengeleme özelliğine ve güçlü CRI LED flaşa sahip, 13 megapiksellik arka kamera ile donatılmış.

Jet Siyah, Klasik Beyaz ve Uçuk Pembe renklerinde satışa sunulacak olan Samsung Galaxy Note 3, aynı zamanda birçok farklı renkte değiştirilebilir kılıf seçeneklerine de sahip olacak.

Samsung Galaxy Note 3 Türkiye pazarına geldi




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!