Samsung “Asya’nın Topluma En Duyarlı Şirketi” seçildi

Güncelleme Tarihi:

Samsung “Asya’nın Topluma En Duyarlı Şirketi” seçildi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 09:40

Samsung Electronics, Asya Kurumsal Mükemmellik ve Sürdürülebilirlik Ödülleri (ACES) 2015’te, “Asya’nın Topluma En Duyarlı Şirketi” seçildi.

Haberin Devamı

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ise “Eğitim, Samsung’un ana yatırım alanlarının başında geliyor. Genç neslin, Türkiye’yi inovasyonda dünya oyuncularından biri haline getirecek fikirleri yaratma potansiyeline sahip olduğuna ve Türkiye’nin geleceğini şekillendireceğine inanıyoruz.” dedi.

Şirket; Asya’daki şirketler ve bireylerin liderlik ve kurumsal sosyal sorumluluk alanında gösterdikleri performansı ödüllendiren Asya Kurumsal Mükemmellik & Sürdürülebilirlik (ACES) Ödülleri 2015’te, “Toplum Sağlığına En Çok Yatırım Yapan Şirket” (The Top Community Care Award) Ödülü’nün sahibi oldu.

Samsung’un öncelikli olarak odaklandığı alanların başında eğitimin geldiğini vurgulayan Ng; şirketin eğitim odaklı çalışmalarını da şöyle aktardı: “Daha iyi bir gelecek yaratma vizyonuyla, özellikle belirli imkanlardan yoksun gençlere bir öğrenim ortamı ve teknolojiye erişim olanağı sunuyoruz. Asya bölgesinde Akıllı Okul, Akıllı Kütüphane ve Teknoloji Enstitüsü olmak üzere toplam 170 eğitim girişimini hayata geçirdik.”

Haberin Devamı

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung ise gençlerin geleceği oluşturmadaki önemine dikkat çekerek “Samsung olarak teknolojinin, ancak hayal gücüyle bir araya geldiğinde insanların hayatına anlam kazandırdığına inanıyoruz. Dünyanın dört bir yanında insanlar, yenilikçi teknolojiler ışığında farklı ve ilham verici çalışmalara imza atıyor. Bu nedenle faaliyet gösterdiğimiz bütün ülkelerde, topluma fayda sağlayacak ve insanların hayatına değer katacak projeleri desteklemeye özen gösteriyoruz.
Eğitim, Samsung’un ana yatırım alanlarının başında geliyor. Genç neslin, Türkiye’yi inovasyonda dünya oyuncularından biri haline getirecek fikirleri yaratma potansiyeline sahip olduğuna ve Türkiye’nin geleceğini şekillendireceğine inanıyoruz.” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!