PUBG’ye replay özelliği geliyor.

Güncelleme Tarihi:

PUBG’ye replay özelliği geliyor.
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2017 13:36

Son dönemlerin en popüler oyunu olan PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) erken erişimden çıkmaya hazırlanıyor. Erken erişimden çıkmasının ardından oyuna replay özelliği geliyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz Mart oyunda yayınlanan oyun her geçen gün oyuncu sayısını artırmaya devam ediyor. Steam platformu üzerinden oynanabilen oyunun tam sürümünün ise Aralık ayında yayınlanması bekleniyor. Tam sürümü beraberinde birçok hata düzeltmesi ve yeni özellik de getiriyor.

Bu özellikler arasında replay özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kayıt etmek istedikleri pozisyonları alabilecekler. Bu özelliği kullanmak için sadece maça girmeden önce bu fonksiyonu aktifleşmeniz yeterli. Oyuna gelecek olan bu yeni özellik, maç boyunca yaptıklarınızı ve sizin yanınızdakilerin yaptıklarını tekrardan simüle ediyor. Bu sayede kolay bir şekilde düşmanlarınızın nereden sizi vurduğunu veya yaptığınız başka hataları daha farklı kamera açılarından görebileceksiniz. Yaptığınız kayıtlar siz silmezseniz 20. kayıttan sonra en eskiden başlanarak siliniyor. Replay özelliği şu anda 1.0 sürümü için açılan test sunucularında bulunuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!