Pubg Mobile Sunucu Değiştirme Nasıl Yapılır? Pubg Sunucu Değiştirme Ayarları

Güncelleme Tarihi:

Pubg Mobile Sunucu Değiştirme Nasıl Yapılır Pubg Sunucu Değiştirme Ayarları
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2022 20:37

Son zamanlarda oldukça popüler olan PUBG Mobile; oldukça fazla oynanan oyunlar içerisine yer almaktadır. Bununla beraber dünya çapında herkes tarafından oynanmakta oynanan oyunlar içerisinde birinci sırada bulunan PUBG Mobile bünyesinde, kullanıcıların oyunda nasıl sunucu değiştirildiği hakkında araştırma yaptıkları bilinmektedir. Peki PUBG Mobile sunucu değiştirme nasıl yapılır? PUBG sunucu değiştirme ayarları nedir? İşte detaylar.

Haberin Devamı

PUBG Mobile oyununu oynarken; önceki zamanlarda sunucu değişikliği yapıldığında yeniden eski sunucuya dönüş yapmak mümkündü. Ancak gelen güncellemeler sonrasında bunu yapmak mümkün olmamaktadır. Sunucu değişikliğinin yapılması durumunda, PUBG Mobile 2 ay boyunca zorunlu şekilde aynı sunucuda kalınmasını zorunlu kılmaktadır. PUBG Mobile oyunu çapında sunucu değişikliği yapılması durumunda herkes, zorunlu olan 60 günlük süreyi beklemeden, nasıl kaldıracakları hakkında bilgi sahibi olmayı istemektedirler.

Birçok oyuncu, bu oyunun kendilerine vermiş olduğu hediyeleri çok daha hızlı almak ve görevleri daha kolay yapmak için sunucu değiştirmektedirler. Bundan ötürü; kolay oyuncular ile karşılaşmak adına her oyuncu; Ortadoğu sunucusunu tercih etmektedir. Fakat bu değişiklik yapıldıktan sonra belli bir süre beklenmesi gerekmektedir. Bu değişiklik sonunda 2 aylık sunucu değişikliği yapılamamaktadır. PUBG Mobile oyunu 17. sezonu ile oyuncularını zor durumda bırakmıştır. PUBG Mobile'de sunucu değişikliği yapabilmek adına; ayarlar bölümüne tıklamak gereklidir. Bu kısımda genel ayarlar bölümünde en alt bölüme inilmelidir. Daha sonra '' Sunucu Seç'' kısmından geçişi yapılmak istenen sunucu tercih edilmeli ve Tamam butonuna tıklayarak onaylanmalıdır.

Sunucu değişikliği yapıldıktan sonra 2 aylık süre beklenmeden, sunucu değişikliği yapmak neredeyse imkansızdır. Bu problem eskisi gibi anlık şekilde sunucu değişikliği yapılmamasından kaynaklıdır. Fakat Avrupa sunucusunda oyun oynamayı isteyen kullanıcılar; Avrupa sunucusunda olan arkadaşları ile oyuna girip, Oda yönetimi Avrupa sunucusunda var olan arkadaşın olmasıyla mümkündür. Bu şekilde oyun kişinin arkadaşı tarafından başlatıldığı zaman Avrupa sunucusunda oyuna giriş yapılmaktadır.

PUBG Mobile Sunucu Değiştirme Nasıl Yapılır?

Her PUBG Mobile oyuncusunun sunucusunu değiştirmek adına değişik bir sebebi olabilir. Bazısı, bulunduğu sunucudaki kullanıcı tiplerinden sıkılmıştır. Bazısı ise daha az gecikme olan bir sunucu bulmuştur. Ancak pek çok oyuncu yer aldığı sunucudaki oyuncu tiplerinden ötürü sunucuyu değiştirmektedir. Oyuncu tipleri, oyunun kalitesini düşüren etkenlerden birisidir. Devamlı tilt olarak, eğlenmeden oyun oynamak yerine toksik olan oyuncuların olduğu sunuculara geçmek, oyuncu adına dahi iyi olacaktır.

Sunucu değiştirdikten sonra 2 ay bekleme süresi bulunmaktadır. Bu kuralı bilmeyen pek çok üye bu kuraldan ötürü mağdur olmuş durumdadır. İstemedikleri sunucular içerisinde kalan üyeler, 60 gün beklemeden, sunucu değiştirme yollarını aramaktadırlar. Aşağıdaki adımların uygulanması durumunda 60 gün beklemeye gerek kalmayacaktır. Bu adımlar;

- 1 tane oda kartı sağlanmalıdır.
- Ana sayfadan mod kısmına girilmelidir.
- Oda kur butonuna tıklanmalıdır.

Bu şekilde oda kurulduktan sonra lobi ekranı bünyesinde sunucu seçme alternatifi görülecektir. O kısımdan arzu edilen sunucu tercih edildikten sonra 2 ay beklemeden sunucu değiştirme işlemi yapılacaktır. Yukarıdaki adımlar doğru şekilde yapıldıktan hemen sonra 2 ay beklemeye gerek olmadan arzu edilen sunucuya geçilebilecektir.

PUBG Sunucu Değiştirme Ayarları

PUBG Mobile sunucu değiştirme ayarları adına aşağıdaki adımların takip edilmesi gereklidir.

- PUBG Mobile açılmalı ve daha sonra oturum açılmalıdır.
- Ana menüde yer alan ''Sunucu'' kısmındaki ok sembolüne dokunmak gerekir.
- Bu; Asya, Avrupa, Kuzey Amerika, Güney Amerika, Ortadoğu arasından tercih yapılmasına izin verilmekte ve her biri milisaniye değeri görüntülemektedir.

PUBG Mobile sunucu değiştirme işlemleri bu şekilde olmaktadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!