Power Rangers Legacy Wars oyunu sonunda çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Power Rangers Legacy Wars oyunu sonunda çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 18:57

Merakla beklenen yeni Power Rangers filmiyle birlikte duyurulan yeni Power Rangers oyunu Power Rangers Legacy Wars, sonunda çıktı. 2017’nin ilk ayında Power Rangers mobil oyunu olarak duyurulan Power Rangers: Legacy Wars, mobil oyunu olarak artık iOS ve Android platformlarında kullanıcıları bekliyor.

Haberin Devamı

Power Rangers hayranlarının beklediği Power Rangers: Legacy Wars, nihayet çıktı. Efsane bir çizgi film olarak hatırladığımız Power Rangers, mobil oyunu olarak artık iOS ve Android platformlarında kullanıcıları bekliyor. iOS ve Android platformlarında ücretsiz olsa da freemium modeli gereği oyun içi satın alınabilir içerikler de içeriyor.

İçerisinde 30 oynanabilir karakter ve dört arena barındıran oyunda, ileriki seviyelerde daha iyi Ranger'lar açılabiliyor. Her görevi tamamladığınızda ve savaş sonrası kazanılan Zeo Shards ile birlikte oyuncular kendi savaşçılarının özelliklerini kişiselleştirebilir ve güçlendirebililrler. Ayrıca oyun sizlere gerçek zamanlı bir oyun sunduğu gibi gerçek oyuncularla mücadele verebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ittifak da kurabilirsiniz.



BAKMADAN GEÇME!