Metin2 Şifremi Unuttum Ve E-Posta Gelmiyor Ne Yapmalıyım? Metin2 Şifre Değiştirme Ve Sıfırlama

Güncelleme Tarihi:

Metin2 Şifremi Unuttum Ve E-Posta Gelmiyor Ne Yapmalıyım Metin2 Şifre Değiştirme Ve Sıfırlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:49

Metin 2, online olarak oynanan çok oyunculu bir rol tekniği oyunudur. MMORPG rol oyunu 2005 yılı mart ayında Kore’de Ymir Entertainment şirketi tarafından yayına başlamıştır. 2016 yılında 17 dile çevrilerek geniş alanda hizmete başlamıştır. Metin 2 rol yapma oyunu Türkiye’ de de geniş kullanıcı ağına sahiptir. Metin 2şifremi unuttum ve e- posta gelmiyor diyenler için konuyu detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Metin 2 şifremi unuttum ne yapmalıyım sorusunun yanıtını bulmaya çalışalım. Metin 2 Kore kökenli çok oyunculu bir online rol yapma oyunudur. Metin 2 şifrenizi, bilgisayar, akıllı telefon ya da tabletinizde şifre değiştirme adımına gelerek Google hesabınızı yöneterek şifre alabilirsiniz. İlk adım olarak cihazın ayarlar bölümünü kullanmanız gerekecektir. 

Google hesabınızı yönetin butonuna tıklayın,(oturum açmanız gerekebilir) 

En üstteki güvenlik bölümüne tıklayın, 

Google oturum açma bölmesinde şifreyi tıklayın, 

Yeni şifrenizi girerek devam edebilirsiniz. Mobil cihazlarda şifre kurarken büyük küçük harf ayrıntısı bulunmamaktadır. Diğer cihazlarda büyük küçük harf karakterleri kullanılması gerekmektedir. 

Metin 2 Şifremi Unuttum ve E-Posta gelmiyor Ne Yapmalıyım? 

Haberin Devamı

 Metin 2 şifresini unutanlar kolaylıkla tekrar oturum açarak şifre alabilmektedir. Bu konuda ilk olarak hesap kurtarma adımına gelmeniz gerekmektedir. Ardından gelen soruları cevaplamanız ve hesap ayarlarınızı yapmanız gerekmektedir. İşlemler sırasında kimliğinizden emin olabilmek için telefonunuza doğrulama şifresi gönderilecektir. 

 Alacağınız kod girişini yaparak doğrulama işlemini tamamlayabilirsiniz. Eğer E-posta alamadıysanız spam ve toplu postaları kontrol etmeniz gerekmektedir. İşleme devam edebilmek için noreply@google.com bilgi adresini kayıt etmelisiniz. Bu adımdan ilerleyemediyseniz başka bir adresinizden demen yapabilirsiniz. Metin 2 2005 yılında Kore Ymir Entertainment şirketi tarafından kurulmuş bulunmaktadır. 2006 yılında Gamefore 4D GmbH tarafından alınarak 17 dile çevrilerek hizmet vermektedir. 

 Metin 2 Şifre Değiştirme ve Sıfırlama 

 Metin 2 şifresini unutanlar ya da değiştirmek isteyenlerin izlemesi gereken adımlar şöyledir. 

Kimlik doğrulama işlemi yaparak başlayabilirsiniz. Telefonunuza gelen şifreyi ilgili bölüme kayıt etmeniz gerekecektir. 

Doğrulama kodunu kullanarak işleme devam edebilirsiniz. 

Şifre yenileme adımını izleyerek işleme devam etmeniz gerekmektedir. 

Güçlü bir şifre oluşturduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Haberin Devamı

Oturum açma sırasında sorun yaşadıysanız başka bir e-posta adresiyle devam edebilirsiniz. 

Çok oyunculu online Metin 2 rol yapma oyununu keyifle oynayabilirsiniz. Bilgisayar, telefon tablet gibi elektronik cihazlarınızdan internet erişimi sağlayabildiğiniz her yerden oynayabilirsiniz. Metin 2 şifre unutma ve şifre sıfırlama işlemlerini güvenle yapabilirsiniz. Şifre unutma ve sıfırlama işlemi yaparken oturum açmanız ve doğrulama işlemi yapmanız gerekmektedir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!