Lenovo Moto Z Play Türkiye'de! İşte özellikleri ve fiyatı

Güncelleme Tarihi:

Lenovo Moto Z Play Türkiyede İşte özellikleri ve fiyatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2017 13:37

Lenovo'nun yeni akıllı telefonu Moto Z Play Türkiye pazarına girdi. Peki Moto Z Play hangi teknik özellikler ve fiyat etiketiyle geliyor?

Haberin Devamı

Moto Z Play, 5.5 inç Full HD ekranı, 3510 mAh güçlü bataryası, 6.99 mm inceliği ve 165 gr. hafifliği ile dikkat çekiyor. 2.0 GHz Qualcomm SnapdragonTM 625 işlemcisi, 3 GB RAM’i ve 32 GB dahili hafızasıyla öne çıkan Moto Z Play'in tasarımı da kullanıcı dostu. Moto Z Play TurboPower hızlı şarj özelliği sayesinde 15 dakikalık şarj ile 9 saat pil ömrü sunuyor. Moto Z Play, 16 MP arka kamerası ve lazer fokusu ile de dikkatleri üzerine çekiyor. 5MP flaşlı ön kamerasında yer alan geniş açılı lens, tüm arkadaşlarınızın fotoğrafınızda yer alabilmesi için ideal bir özellik.

Su sıçramalarına dayanıklı kaplamasıyla yağmur ve dökülen sıvılar telefona zarar vermezken, parmak izi okuyucusu sayesinde telefonunuzu tek dokunuşla açabiliyorsunuz. 2 TB’ye kadar microSD kart desteği sunan Moto Z Play’e fotoğraflarınızı, videolarınız ve uygulamalarınızı saklamak için fazlaca yeriniz olacak. Yol tarifi alırken veya sorularınıza sesli yanıt ararken, Moto ile geliştirilen Moto Ses yazılımı sayesinde telefonunuzu sesinizle kontrol edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni Moto Mod’ları sayesinde şimdi Moto Z Play ile cihazınızı ihtiyaçlarınıza göre yeniden tasarlayabileceksiniz. 80 desibele kadar ses verebilen 2 adet 3W’luk hoparlörden oluşan JBL SoundBoost Hoparlör modu ile stereo müzik dinleyebiliyorsunuz.

Insta-Share Projektör modu ile telefonunuzu 70 inç’lik sinema ekranına çevirmek mümkün. Hasselblad True Zoom ise Moto Mod olarak karşımıza çıkıyor. 10x optik zoom ve Xenon flaşı ile hayli iyi fotoğraflar çekebiliyor, bunları tek tık’la istediğiniz mecrada paylaşabiliyorsunuz. Ücretsiz olarak sunulacak Hasselblad Phocus yazılımıyla fotoğraflarınızı yeniden düzenleyip yüksek kaliteli sonuçlar elde edebiliyorsunuz.

2200 mAh’lik bataryasıyla Incipio offGRID ek Batarya sayesinde akıllı telefonunuza 22 saate kadar pil ömrü eklenebiliyor.

Moto Z Play sadece zincir mağazalarda 1.999 TL’den satışa sunuluyor. Moto Mod’lar perakende mağazalarında şu fiyatlarla satılacak: Insta-Share Projektör 899 TL, Hasselblad True Zoom 799 TL, JBL SoundBoost Hoparlör 399 TL, Incipio offGRID Ek Batarya 199 TL, Aksesuar Kapaklar 49 TL.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!