Kredi Kartı Şifremi Unuttum Ve Nasıl Sıfırlayabilirim? Kredi Kartı Şifre Sıfırlama (Ziraat, Halk, İş, Yapı Kredi Ve Vakıf Bankası)

Güncelleme Tarihi:

Kredi Kartı Şifremi Unuttum Ve Nasıl Sıfırlayabilirim Kredi Kartı Şifre Sıfırlama (Ziraat, Halk, İş, Yapı Kredi Ve Vakıf Bankası)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:41

Günümüzde milyonlarca insanın kredi kartı sahibi olduğu görülmektedir. Çünkü insanların kredi kartına çok ihtiyaçları vardır. Her bankanın sunmuş olduğu farklı kredi kartları olduğu bilinmektedir. Sizler için Kredi kartı şifremi unuttum ve nasıl sıfırlayabilirim? Kredi kartı şifre sıfırlama (Ziraat, Halk, İş, Yapı Kredi ve Vakıf Bankası) gibi merak edilenleri detaylarıyla derledik.

Haberin Devamı

Kredi kartı kullanan kişiler genellikle temassız olan kartları seçmektedirler. Ancak yinede kredi kartları için bir şifre belirlemek gerekmektedir. Belirlenen bu şifreyi unuttuğunuz zaman ise sıfırlayıp tekrar şifre almalısınız. 

 Kredi Kartı Şifremi Unuttum ve Nasıl Sıfırlayabilirim? 

 Kredi kartı şifresini unutan kişiler yeni bir şifre almak için bankanın şifre yenileme yöntemlerini kullanmalıdır. Bu yöntemler bankalara göre farklılık gösterebilir. 

 Kredi Kartı Şifre Sıfırlama (Ziraat, Halk, İş, Yapı Kredi ve Vakıf Bankası) 

 Kredi kartı şifresini unutan kişiler hangi banka olursa olsun şubeye giderek yeni bir şifre talep edebilir. Ayrıca banka atmleri de kredi kartı şifresi almak için işe yaramaktadır. Bunun yanında farklı şifre belirleme yöntemleri de bulunmaktadır. 

Haberin Devamı

 Ziraat Bankası 

 - Müşteri Hizmetleri Numarası 

 444 00 00 veya 0850 220 00 00 numarasını arayarak yeni şifre alma şansınız bulunmaktadır. 

 - İnternet Şubesi 

 Ziraat internet şubesine giriş yaparak kredi kartınızı seçmelisiniz. Yeni şifre belirleme seçeneğiyle şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. 

 Halk Bankası 

 - Müşteri Hizmetleri Numarası 

 Halk bankasının müşteri hizmetleri numarası 0850 222 0 400 olarak bilinmektedir. Bu numarayı arayarak kredi kartı şifrenizi yenileyebilirsiniz. 

 - İnternet Şubesi 

 Halkbank internet şubesine giriş yaparak kredi kartı ve şifre işlemleri menüsünden yeni bir şifre alabilirsiniz. 

 İş Bankası 

 - Müşteri Hizmetleri Numarası 

 0 850 724 0 724 numarası İş Bankası'na ait olan müşteri hizmetleri numarasıdır. Bu numarayı arayarak kredi kartı şifrenizi sıfırlama imkanı vardır. 

 - İnternet Şubesi 

 İş Bankası anında şifre belirleme hizmeti ile kredi kartı şifresi yenilemek mümkündür. Bunun için internet şubeye giriş yapmalısınız.

 Yapı Kredi Bankası 

 - Müşteri Hizmetleri Numarası 

 0850 222 0444 numarasını arayarak kredi kartınız için yeni bir şifre alabilirsiniz.

  - İnternet Şubesi 

 Yapı Kredi internet şubesine tıklayanlar ana sayfa üzerinden veya hesaplarına giriş yaparak kredi kartı şifresini sıfırlama şansına sahiptirler.

Haberin Devamı

  Vakıf Bankası 

 - SMS İle 

 Vakıfbank kredi kartı şifresi için 5724'e SIFRE yazıp, boşluk bırakıp, kart numaranızı yazarak yeni şifre alabilirsiniz. 

 - Müşteri Hizmetleri Numarası 

 0850 222 0724 numarasını arayarak kredi kartı şifresi yenilenebilir.

  - İnternet Şubesi 

 Vakıfbank internet şubesi üzerinden kredi kartınıza ait yeni bir şifre alabilirsiniz. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!