Koronavirüs oyunların içine de girdi!

Güncelleme Tarihi:

Koronavirüs oyunların içine de girdi
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2020 15:11

Dünyayı çepeçevre saran koronavirüs salgını nedeniyle insanlar evlerinde tüm günlerini geçirirken, oyun oynayarak zamanını geçiren büyük bir kitle oluştu. Bunu fırsat bilen oyun yapımcıları, bir dizi oyunu bedava yaparken, bazıları ise virüsü doğrudan oyunun 'içine' almayı seçti. Fallout New Vegas'a gelen virüs modu, ilgi çekecek gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Oyunda koronavirüsün doğuşu ve yayılması senaryolaştırılırken, virüsün nasıl yayılmaya başladığı ve salgın haline geldiği oyun dünyasının içinde resmediliyor. Bir oyun modu olarak Fallout New Vegas'a gelen koronavirüs modunu oynayabilmek için öncesinde Dead Money Gun Runners' Arsenal, Honest Hearts, Lonesome Road ve Old World Blues DLC'lerin de sisteminizde kurulu olması gerekiyor.

Koronavirüsü doğrudan konu olan ilk oyun modu olma özelliği taşıyan bu modla birlikte daha fazla oyunun bu tip modları kullanacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Modu ücretsiz olarak indirebiliyorsunuz. Oyun dünyasının öne çıkan RPG serilerinden biri olan Fallout, olması muhtemel bir nükleer savaştan sonrasını konu alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!