Kick Off geri dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Kick Off geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2016 14:09

Efsanevi futbol oyununun yaratıcısı Dino Dini yeniden yeşil sahalarda...

Haberin Devamı

İlk Kick Off oyunu 1989 yılında Atari ST ve Amiga'ya gelmişti ve fazlasıyla tutulan oyunun farklı platformlarda devam oyunları da yapılmıştı. 80'ler neslinin adeta birlikte büyüdüğü Kick Off, Sensible World of Soccer (SWOS) gelene kadar futbol oyunlarının zirvesinden inmedi. Daha sonraları SWOS da bayrağı FIFA ve Winning Eleven serilerine devretti hatırlanacağı gibi, 2002 yılından beri de yeni bir Kick Off oyunu görmedik.

Kick Off geri dönüyor


Serinin en fazla sevilen oyunu Kick Off 2'nin 25.yılında, Dino Dini yeni bir oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. PS4 ve PsVita'ya özel olarak geliştirilen Kick Off Revival, tıpkı orijinal ve SWOS gibi tepeden kameralı, minimal grafiklere sahip.

Haberin Devamı

Dino Dini yeni oyunu konusunda hayli iddialı; "Kick Off oyunlarında skor yapmak ve gol atmak gerçekten çok zordu. Ancak golü attığınız andaki o sevincin yerini hiçbir şey tutamazdı. Oyuncu olarak topla kale arasındaki rakibinizi alt etmek ve topu kalecinin üzerinden aşırmak, başarmak ya da kaybetmek tamamen sizin elinizdeydi. İşte biz bu heyecanı tekrardan canlandırmak için elimizden geleni yapıyoruz."

Yaşı 30'lar civarında olan futbol oyunu fanatiklerini heyecanlandıran Kick Off Revival'ın bu yıl içinde satışa sunulması planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!