İşte Hometech'in çok fonksiyonlu tableti: Wi10

Güncelleme Tarihi:

İşte Hometechin çok fonksiyonlu tableti: Wi10
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2015 09:23

Yanınızda kolayca taşıyabileceğiniz ve hem laptop hem de tablet olarak kullanmak istediğiniz bir cihaz arıyorsanız Hometech'in Wi10 isimli çok fonksiyonlu cihazına göz atmanızda fayda var!

Haberin Devamı

Popüler oyunları Türkiye'ye getiren Aral'ın markalarından biri olan Hometech'in pazara sunduğu Wi10 tabletinin isterseniz önce teknik özelliklerine bakalım:

İşte Hometechin çok fonksiyonlu tableti: Wi10


Intel'in Atom Bay Trail Z3735F dört çekirdek işlemciden güç alan cihazın 10.1 inç'lik bir ekranı var. 1280x800 piksel ekran çözünürlüğüne sahip. Küçük ekranı sayesinde cihaz hem hafif hem de kolayca taşınabiliyor. Ekranın ayrıştırılabildiğini ve klavyesiz de cihazın kullanımı mümkün.

Windows 10 işletim sistemi altında çalışan cihazda 2 GB DDR III RAM bulunurken, toplam hafıza ise 32 GB. Hafıza konusunda sıkıntı yaşamanız muhtemel olduğundan microSD kart desteğini kullanmanız yerinde olur; zira bu şekilde toplam hafıza 64 GB'a kadar yükseltilebiliyor.

İşte Hometechin çok fonksiyonlu tableti: Wi10

Haberin Devamı

Bluetooth 4.0 ve WiFi teknolojilerini destekleyen cihazda iki adet USB 2.0 yuvası yer alırken, bir adette HDMI port bulunuyor.

2 MP ön ve arka kameralara sahip Wi10'da 7000 mAh tipi şarj edilebilir lityum batarya kullanılırken, bu sayede 10 saate kadar kullanıcıları prize mahkum bırakmıyor.

Cihazın fiyatı 749 TL olarak belirlenmiş durumda.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!