İşkur Şifremi Unuttum, Nereden Ve Nasıl Alabilirim? İşkur Şifre Yenileme Ve Sıfırlama

Güncelleme Tarihi:

İşkur Şifremi Unuttum, Nereden Ve Nasıl Alabilirim İşkur Şifre Yenileme Ve Sıfırlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2022 13:37

İŞKUR açısından verilen kısa çalışma ödeneği için hak kazanan kişiler; İŞKUR'un sitesine girebilmek adına şifre oluşturmalıdır. Bununla birlikte unutulan İŞKUR şifresini değiştirmek isteyen pek çok kişi bulunmaktadır. Bu yüzden pek çok kişi, şifrelerini değiştirme yöntemlerini araştırmaktadır. Peki İşkur şifremi unuttum, nereden ve nasıl alabilirim? İŞKUR şifre yenileme ve sıfırlama nasıl yapılır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

İŞKUR; yeni istihdamların oluşturulması adına türlü meslek edindirme kurslarını yürütmektedir. Bunun yanı sıra kimi kurum- kuruluşlarla yapılan anlaşmalar ile personel yetiştirmek adına kurumlara ve kursiyerlere türlü ayrıcalıklar tanınmaktadır. Bunun yanı sıra İŞKUR'a üye olan kişiler; şifrelerini unuttukları zaman, değiştirmenin yolunu aramaktadırlar. Bu yüzden de bu konu hakkında bilgi vermek, okurlara faydalı olacaktır. İŞKUR şifresinin değiştirilmesi oldukça kolaydır. 

 İşkur Şifremi Unuttum, Nereden ve Nasıl Alabilirim? 

 İŞKUR şifremi unuttum gibi bir sorunla karşılaşan kişiler için oldukça kolay bir yöntem bulunmaktadır. Bununla beraber İŞKUR'un İnternet şubesine giriş yapıldıktan sonra üst kısımda yer alan çevrimiçi işlemler bölümüne girilmesi gereklidir. Kullanıcı işlemleri bölümüne, daha sonra Kullanıcı hesabı işlemlerinden sonra şifre işlemleri kısmına girilmesi gerekmektedir. Ardından şifre değiştirme ekranına giriş yapılması gereklidir. Açılan sayfa bünyesinde açılan şifre işlemleri ekranı üzerinde TC Kimlik numarasıyla doğrulama kodu girilmelidir. Bu şekilde şifre değiştirilecektir. 

Haberin Devamı

 İŞKUR Şifre Yenileme ve Sıfırlama 

 İŞKUR'a kayıt olan kişiler, kimi zaman İŞKUR şifresini unutmasından ötürü siteye giriş yapamamaktadır. Bunun yanı sıra giriş yapamayan kişiler adına giriş işlemleri hakkında bilgi vermek önemlidir. İlk önce İŞKUR resmi İnternet sitesine giriş yapmak gereklidir. Bunun adına İnternetten resmi siteyi bulmak mümkündür. Ardından kişinin karşısına iki adet alternatif çıkacaktır. Bunlar içerisindeki seçeneklerden birisi; İŞKUR'un ana sayfasına, diğer alternatif ise kısa çalışma ödeneği kısmına götürecektir. 

 İŞKUR şifresini değiştirmek isteyen kişiler; İŞKUR ana sayfasına tıklamalıdır. Bununla beraber kişinin karşısına çıkan sayfanın, sağ üst kısmındaki İnternet Şubesi linkine tıklamalıdır. İŞKUR E-Şube'ye giriş yapılmalıdır. Ardından İŞKUR şifre değiştirme işlemleri adına yukarıdaki bölümde yer alan online işlemler alternatifi altında kullanıcı işlemleri, kullanıcı hesabı için işlemler, şifre işlemleri kısmına tıklanması gereklidir. Bu şekilde karşılaşılan şifre işlemleri kısmına kimlik numarası ve güvenlik kodu yazılmalıdır. Açılan sayfa bünyesinde gereken bir diğer bilgiler de girdikten sonra kişinin karşısına şifre değiştirme paneliyle çıkmaktadır. Yeni şifre belirlendikten sonra ''Kaydet'' butonuna tıklayarak, İŞKUR şifre değiştirme işlemleri tamamlanabilir. Bu şekilde kişi rahatlıkla yeni şifresi üzerinden hesabına erişim sağlayacaktır.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!