iPhone numara engelleme nasıl yapılır?

Güncelleme Tarihi:

iPhone numara engelleme nasıl yapılır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2018 11:30

Birçok kullanıcı kendisini rahatsız eden diğer kişilerin ya da firmaların numaralarını engellemek ister. Peki iPhone numara engelleme nasıl yapılır? iPhone'da numara engellemek için ne yapmalıyım? gibi sorularınızın cevabı çok kolay.

Haberin Devamı

Teknoloji devlerinden Apple'ın telefonları iPhone'lar birçok kişi tarafından kullanılıyor. Kullanıcılarına birçok özellik sunan iPhone'lar beğeni topluyor.

Peki iPhone'larda rahatsız etmesini istemediğiniz numaraları nasıl engellersiniz? Sizi arayan telefon numarısını engellemek için "Son Aramalar" bölümünden engellemek istediğiniz numaranın yanındaki "Ayrıntı" ikonuna dokunun. Ekranın alt kısmında bulunan "Bu Arayanı Engelle"ye dokunarak arayanı engelleyebilirsiniz.

FaceTime uygulaması için de aynı adımları izleyebilirsiniz. Engellemek istediğiniz kişinin yanındaki "Ayrıntı" ikonuna dokunun. Ekranın alt kısmında bulunan "Bu Arayanı Engelle"ye dokunarak arayanı engelleyebilirsiniz.

Bir numaradan gelen mesajları engelemek için ise mesaj uygulamasına girin. Yazışmaya girip "Ayrıntı"ya girin. En alt kısımda bulunan "Bu Arayanı Engelle"ye dokunarak arayanı engelleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Engellenen numaraları görmek için ise "Ayarlar" sayfasından istediğiniz uygulamanın ayarlarına tıklayın. "Engellenenler" başlığı altında o uygulama için engellediğiniz numaralara ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!