iOS 11.3: Gelen tüm yenilikler

Güncelleme Tarihi:

iOS 11.3: Gelen tüm yenilikler
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 20, 2018 15:09

Apple, iPhone, iPad ve iPod kullanıcıları için geçtiğimiz haftalarda iOS 11.3 sürümünü yayınladı ve yeni birçok özellik de aktif oldu. Peki, iOS 11.3 yeni neler getiriyor? İşte detaylar...

Haberin Devamı

750 MB boyutunda olan iOS 11.3'ün en dikkat çeken yeniliği batarya konusunda yapılan iyileştirmeler. Kullanıcılar, iOS 11.3 ile birlikte Ayarlar> Batarya seçeneklerini takip ederek pilleri hakkında bilgi alabilecekler. Peki, iOS 11.3 bize daha başka neler sunuyor? 

 

iOS 11.3: Gelen tüm yenilikler

iOS 11.3 Ä°LE GELEN TÃœM YENÄ°LÄ°KLER

>>> Kullanıcılar bu güncellemeyle birlikte performansı maksimuma çıkarmak için kendi isteklerine göre durumu aktif ve pasif olarak değiştirebilir. Yalnız, bu özellik sadece iPhone 6, iPhone 6S, iPhone SE ve iPhone 7 modelleri için geçerli.

 >>> ARKit 1.5 sürümüyle beraber duvar ve kapı gibi yüzeylere nesneler yerleştirilebilecek. Bu özellik şimdilik sadece geliştirici takımı için sunulmuş durumda. 

Haberin Devamı

>>> Sağlık kayıtları özelliği, telefonunuzdaki sağlık uygulamasına konumlandırılmış durumda. Hastane ve kliniklerden alınan raporlar bu uygulama içerisindeki kayıtlarla entegre halde hareket edebilecek. Ayrıca, bu özelliği şifre ile de koruyabilirsiniz. 

>>>Aslan, ayı, ejderha ve kafatası olmak üzere dört yeni Animoji karakteri eklenecek.

iOS 11.3: Gelen tüm yenilikler

>>>Bu güncellemeyle beraber Apple Music'te yayınlanan her klip, kullanıcılar tarafından reklamsız bir şekilde izlenebilir hale gelecek.

>>>Test süreci kapsamında Business Chat özelliği kullanıcılara sunulacak. 

>>>Gelişmiş Mobil Konum özelliği sayesinde kullanıcıların oldukları konum, acil servislere, daha hızlı ve daha güvenilir bir şekilde ulaşabilecek. 

>>>Geliştiriciler, HomeKit yazılım yetkisiyle HomeKit'e ulaşabilecek. 

iOS 11.3 güncellemesini alan cihazlar ise şöyle: iPad Air, iPad Air 2, iPad Pro, iPad 9.7, iPad Mini 2, iPad Mini 3, iPad Mini 4, iPod Touch 6th,ÂiPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 7/7 Plus, iPhone 8/ 8 Plus ve iPhone X.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!