Instagram hesabım çalındı formu linki 2022 - Instagram'da çalınan hesabı geri alma formu

Güncelleme Tarihi:

Instagram hesabım çalındı formu linki 2022 - Instagramda çalınan hesabı geri alma formu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2022 15:59

Instagram kullanıcılarının karşılaştığı durumlardan birisinin de hesaplarının çalınması olarak bilinmektedir. Instagram hesabınızın çalınması durumunda hesabınızı kurtarmanız gerekmektedir. Bu durumda hesap kurtarmak için uygulanabilecek çeşitli adımların olduğunu söylemek mümkündür. Bu yüzden hesabınızın çalınması durumunda uygulanabilecek olan yöntemler hakkında bilgi edinmek isteyebilirsiniz. Instagram hesabım çalındı formu linki 2022 nedir? Instagram'da çalınan hesabı geri alma formu nerededir detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Instagram hesabının çalınması durumunda Instagram hesabınızın silinmiş olduğundan emin olmanız gerekmektedir. Bunu anlamının ise iki farklı yolunun bulunduğu söylenebilir. Instagram hesabınıza internet üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaparak hesabınızın bulunup bulunmadığını kontrol edebilmeniz mümkün olmaktadır.

 Instagram Hesabım Çalındı Formu Linki 2022

 Instagram hesabının çalınması durumunda ilk olarak Instagram hesap silme linkine basarak giriş yapılması gerekmektedir. Linke giriş yaptıktan sonra sorulan soruların cevaplandırılması gerekmektedir.

Bu hesap bir işletmeyi, ürünü ya da hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor? Sorusuna cevap olarak ''Hayır'' demeniz gerekmektedir.

Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız? Bu bölümün eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

Haberin Devamı

 E-posta adresiniz? Hesabınızı silme işlemini gerçekleştirmeden önce hesabınızı oluştururken yazdığınız e posta adresinizin yazılması gerekmektedir.

Hangi ülkeden yazıyorsunuz? Sorusunun cevabı için ise Türkiye yazmanız gerekmektedir. Sorulan tüm sorulara doğru cevap verdikten sonra hesabınızın silinme işleminiz gerçekleşecektir.

Instagram'da Çalınan Hesabı Geri Alma Formu

 Instagram hesabınızın çalınması durumunda sizin izniniz olmadan hesabınızdan paylaşım yapılabilir veya başkalarına mesaj gönderilebilir. Bu durumun önüne geçilmesi için ise hesabınızın çalındığını bildirmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda hesabınıza erişim sağlayabiliyorsanız hesabınızı kapatmayı ve giriş bilgilerinizi değiştirmeyi de tercih edebilirsiniz.

 Instagram hesabınızın çalınması durumunda ilk olarak hesabınızın çalındığını bildirmeniz gerekmektedir. Hesabın çalındığı sosyal medya platformuna da gerekli bilgilendirmenin yapılması gerektiğini ifade etmek mümkündür. Gerekirse hesabın kapatılması için bir talepte bulunulması da gerekmektedir. Giriş ekranı alt bölümünde yer alan giriş yapmak için yardım al seçeneğine basılması gerekmektedir. Hesabınızı bulmak için gerekli olan bilgileri girdikten sonra ise daha fazla yardıma mı ihtiyacın var seçeneğine basılması gerekmektedir. Sonrasında ise e posta adresinize gönderilen kod ile giriş bilgilerinizi değiştirebilirsiniz.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!