Hürriyet Blackberry 10’da!

Güncelleme Tarihi:

Hürriyet Blackberry 10’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 09:57

Blackberry'nin ocak ayı sonunda kullanıcılarıyla buluşturduğu yeni akıllı telefonları BlackBerry Z10, haftalar sonra Türkiye'de de satışa çıktı. BlackBerry 10 işletim sistemi altında çalışan telefonlar kullanıcılara yeni bir deneyim sağlarken, hurriyet.com.tr de bu yeni platformda yerini aldı.

Haberin Devamı

BlackBerry'nin Ocak ayı sonunda global olarak kullanıcılarıyla buluşturduğu yeni akıllı telefonu BlackBerry Z10, Şubat sonu itibariyle Türkiye'de de satışa çıktı. BlackBerry 10 işletim sistemine sahip BlackBerry Z10 telefonlar kullanıcılara yeni bir deneyim sunarken, hurriyet.com.tr de bu yeni platformda yerini aldı.


Hürriyet Dünyası, daha kaliteli içerik ve servisler sunmak adına hurriyet.com.tr uygulamalarını geliştirmeye devam ediyor. Son olarak tüm akıllı telefonlarda kullanılabilecek şekilde mobil internet sitesini güncelleyen hurriyet.com.tr'ye akıllı telefonunuzdan ulaşmak için web tarayıcınıza hurriyet.com.tr veya m.hurriyet.com.tr yazmanız yeterli.

m.hurriyet.com.tr’ye artık BlackBerry 10 işletim sistemine sahip tüm akıllı telefonlardan da erişilebiliyor. BlackBerry kullanıcıları hurriyet.com.tr’ye BlackBerry 10 akıllı telefonlarıyla girdiklerinde gelişmiş bir uygulama deneyimi yaşayacak.

Hürriyet Blackberry 10’da
hurriyet.com.tr'ye ulaşmak için web tarayacınıza m.hurriyet.com.tr veya hurriyet.com.tr yazmanız yeterli

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!