Honor yeni ürünlerini IFA 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Honor yeni ürünlerini IFA 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkardı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 04, 2020 14:30

Çin merkezli teknoloji üreticisi Honor, Berlin'de gerçekleştirilen IFA 2020 teknoloji fuarında yeni ürünlerini sahneye çıkardı. Yeni bilgisayarını ilk kez fuarda gösteren şirket, aynı zamanda yeni tablet ve akıllı saatlerini de tanıttı.

Haberin Devamı

Honor, gerçekleştirdiği basın konferansında yeni ürünleri Honor Watch GS Pro ve Honor Watch ES akıllı saatler, Honor MagicBook Pro dizüstü bilgisayar, Honor Pad 6 tablet ile üç yeni ekosistem ürünü de etkinlikte kullanıcıların karşısına ilk defa çıktı. 

Honor Watch GS Pro 

25 günlük bir pil ömrüne sahip olan akıllı saat, askeri standartlardaki MIL-STD-810G testleri de geçmiş. Yerleşik çift uydu konumlandırma sistemine sahip olan akıllı saat, rotadan dönüş ve rotadan sapma uyarısı gibi özellikleriyle de öne çıkıyor. Ürün, dağ tırmanışı, doğa yürüyüşü, kayak, açık ve kapalı alanda koşu ve genel antrenman gibi 100’den fazla antrenman modunu ve antrenman veri kaydını destekliyor.

Honor yeni ürünlerini IFA 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkardı

Honor Watch ES 

Haberin Devamı

Åžirketin bir diÄŸer ürünü olan Honor Watch ES, 1.64 inç’lik AMOLED ekrana sahip. Ãœrün, 95 antrenman modu, yaÄŸ yakma ve karın kası antrenmanı gibi 12 adet animasyonlu antrenman kursu ve bir grup saÄŸlık/fitness takibi özellikleriyle geliyor.Â

Honor yeni ürünlerini IFA 2020 teknoloji fuarında görücüye çıkardı


Honor MagicBook Pro

Şirket, yeni bir dizüstü bilgisayarın da duyurusunu yaptı. Microsoft Windows 10 yüklü halde sunulan ürün, 6 çekirdek 12 thread’li Radeon Grafikli AMD Ryzen 5 4600H işlemciye sahip. Ultra hızlı 512GB PCIe NVMe SSD sürücüye ve 16GB DDR4 çift kanal bellekle donatılan ürün, dosya okuma ve aktarımında yüksek hız sağlıyor. 16,1 inç FullView ekranı da %100 sRGB renk gamıyla birlikte geliyor.  

AMD işlemcilerle yenilenen HONOR MagicBook 14 ve 15, FullView ekranla birlikte Ryzen 5 4500U işlemcilerle kutusundan çıkıyor. 

HONOR Pad 6 ve yeni HONOR Choice 

Şirket, etkinlikte Honor Pad 6 tablet ve içinde Percussion Massage Gun EVO masaj aleti, usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası P1001 ve Antibakteriyel Kablosuz Elektrikli Süpürge’nin bulunduğu üç yeni Choice ekosistem ürününü de tanıttı. 

Haberin Devamı

10.1 inç’lik Full HD ekran ve simetrik 1620 yüksek güce sahip çift hoparlör barındıran Pad 6, 460 gram ağırlığında ve 7.55mm’lik kalınlığında. Ürün, Wi-Fi ve LTE seçenekleriyle geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!