Honor Waterplay: Çift arka kameralı tablet

Güncelleme Tarihi:

Honor Waterplay: Çift arka kameralı tablet
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 15:31

Honor, 31 Ekim tarihinde büyük bir etkinlik planlıyor. İşte bu etkinlikte Magic 2, Watch ve FlyPods‘a ek olarak Honor WaterPlay 8 tablet modeli de geliyor.

Haberin Devamı

Honor'un 31 Ekim tarihinde Çin'de düzenleyeceği lansman etkinliği kapsamında Magic 2 akıllı telefonunu, Honor Watch saatini ve FlyPods kablosuz kulaklığını tanıtması bekleniyor. Şimdi ise aynı etkinlikte WaterPlay 8 isimli tabletin de tanıtılacağını öğrendik. Çinli sosyal ağ Weibo'da tablet ile ilgili detayların yer aldığı bir poster yayınlandı.

Söz konusu görsel WaterPlay 8'in tanıtım tarihini de ortaya koymuş durumda. Ayrıca akıllı telefonlar için neredeyse standart haline gelen ancak tabletlerde henüz çok fazla görmediğimiz çift arka kamera sistemine sahip olacağını da gösteriyor. WaterPlay 8 isminden de anlaşılabileceği üzere su geçirmezlik özelliği ile gelecek.

Tabletin geçen yılki versiyonundan daha küçük olması bekleniyor. 2017'de piyasaya sürülen orijinal model 10 inçlik bir ekrana sahipti ancak yeni varyant 8 inçlik bir ekran ile gelecek olacak. Cihazla ilgili tüm bildiklerimiz bun kadar. Gerisini yarın düzenlenecek olan lansmanda hep birlikte öğreneceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!