Galaxy Note 5 kullananlara müjde!

Güncelleme Tarihi:

Galaxy Note 5 kullananlara müjde
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2017 07:51

2015 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen Galaxy Note 5 sahipleri için mükemmel bir gün yaşanıyor. Çünkü Samsung ve Google, Galaxy Note 5 için Android 7.0 Nougat'ı dağıtmaya başladı!

Haberin Devamı

2015 yılında piyasaya sürülmesine rağmen Android 7.0 Nougat güncellemesini alabilen nadir akıllı telefon olduğu kesin. Bu listeye şimdi de Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge+ ikilisini ekleyebiliriz. Ocak ayında müjdelenen güncelleme, bugünden itibaren dağıtılmaya başlandı.

Öncelikle şu anda Sprint üzerinden akıllı telefonunu satın almış kişilerin, ABD'de güncellemeyi almaya başladığını belirtelim. Fakat güncellemenin şu anda diğer ülkelerde ne zaman dağıtılmaya başlanacağı bilinmiyor.

Hala milyonlarca kişi tarafından kullanılan bu iki cihazın güncelleme ile birlikte Android 7.0 Nougat'ın tüm gücünü arkasına alacağını söyleyebiliriz. Donanımsal anlamda da iki cihazın da bu işletim sistemi güncellemesi ile ilgili herhangi bir problemi bulunmuyor.

Haberin Devamı

Türkiye için güncellemenin ne zaman yayımlanacağı bilgisi de elimize ulaşmış durumda değil. Fakat önceki tecrübelerimize dayanarak bu güncellemenin çok kısa bir süre sonra akıllı telefonlarınıza ulaşacağını söylememiz yanlış olmaz. (shiftdelete.net)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!