Fujitsu'dan bir ilk

Güncelleme Tarihi:

Fujitsudan bir ilk
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2011 10:30

Fujitsu'nun sağladığı teknoloji çözümleri sayesinde "la Caixa" müşterilerin bankamatik işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Haberin Devamı

Tasarımı Fujitsu tarafından yapılan makineler sayesinde Avrupa'nın lider bankası "la Caixa"nın 10 milyonu aşkın müşterisi, rutin finansal işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştiriyor. "la Caixa" kartlarını dünyada 10,34 milyonun üzerinde kişi kullanıyor.

Bankamatik işlemlerini hızlandırmak ve kolaylaştırmak için tasarlanan bu yenilik sayesinde "la Caixa" kurumsal hizmetlerde "temassız" teknolojiyi kullanan ilk finansal kuruluş oldu. Bu durum bankanın yenilikçi teknolojiler ile müşterilerine sunduğu hizmetleri geliştirmeye olan bağlılığını gösteriyor.

"Temassız" teknolojiyi kullanan makinelerde kartın bankamatiğe takılmasına gerek kalmıyor.. "Temassız teknolojili bankamatikler, Yakın Alan İletişim özelliği olan cep telefonları gibi bu teknolojiyi kullanan diğer tüm cihazlara uygun şekilde tasarlanıyor.

Haberin Devamı

"la Caixa" ve Fujitsu, müşterilere en iyi bankamatik ağını sunuyor

"la Caixa" ve Fujitsu'nun yeni "temassız" bankamatikleri müşteri hizmetlerinin inovasyon yoluyla geliştirilmesinde yeni bir adımı temsil ediyor. 8.000'in üzerinde bankamatiği bulunan "la Caixa", İspanya'nın en geniş, Avrupa'nın da ikinci en geniş nakit makinesi ağına sahip bankası olma özelliğini taşıyor.

Kullanıcı dostu arayüze sahip yeni "la Caixa" bankamatik modeli, kullanım ve erişilebilirlik alanındaki en son teknolojiyi de beraberinde getiriyor. Bankamatikler biri işlemler, diğeri ise operasyonel ve ticari destek olmak üzere ikiz ekranlar üzerinden hizmet veriyor.

Engelli kullanıcılar için özel iletişim sistemleri

Hizmetlerin erişilebilirliğini optimize eden "la Caixa" bankamatiklerinde görme engelliler için ses tanıma yazılımı yer alıyor. Görme zorluğu çeken kişiler içinse ekranlardaki yazı büyüklüğü ayarlanabiliyor. Duyma konusunda problem yaşayan müşteriler de işaret dili kullanan videolardan yararlanabiliyor. Banka, bilgi ve bilişim teknolojilerine erişim konusundaki çalışmalarıyla engellilere destek olan ONCE Vakfı tarafından Discapnet Ödülü'ne layık görülmüş.

Fujitsu 30 yılı aşkın deneyimi ile İspanya pazarında

Haberin Devamı

Fujitsu, teknoloji alanında operasyonel sinerjinin yaratılması konusunda ideal bir iş ortağı olarak dikkat çekiyor. Bilgi ve Bilişim Teknolojileri alanındaki lider firmalar arasında yer alan Fujitsu, entegrasyon süreçlerini gereken zaman planı içinde tamamlayarak, projelerin başarılı olmasını sağlıyor.

Avrupa'nın en geniş "temassız" alışveriş ağı la Caixa'nın

"la Caixa", Avrupa'daki en geniş 'temassız' alışveriş sistem ağına sahip şirket olarak öne çıkıyor. Müşterilerin 'temassız' teknolojiyi kullanarak alışveriş yapmaları da mümkün oluyor. 'Temassız' sistemi koruyan CaixaProtect, kart kullanıcılarını dolandırıcılığa karşı güvence altına alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!