E-Bebek hack olayını doÄŸruladı! Ä°ÅŸte, ilk açıklamalar

Güncelleme Tarihi:

E-Bebek hack olayını doğruladı İşte, ilk açıklamalar
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 07, 2020 16:04

Anne ve bebek ürünleri satışı yapan E-Bebek, önceki gün aldığı siber saldırının ardından erişim problemi ile karşılaştı. 5 Temmuz sabah saatlerinde yoğun bir şekilde gelen DDoS saldırılarının ardından tamamen devre dışı kalan site, aynı zamanda fiziki mağazalarla paralel yürüyen sistemin de kopmasına neden oldu. Bunun üzerine E-Bebek'ten hack saldırısı ile ilgili açıklama geldi

Haberin Devamı

Siber saldırı ve hack girişimini kabul eden E-Bebek, yaptığı açıklamada kullanıcıların kredi kartı bilgileri gibi verilere herhangi bir ulaşım sağlanamadığını aktardı. E-Bebek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"5 Temmuz 2020 Pazar günü sabah 03:19 itibariyle ebebek.com web sitesi ve e-bebek mobil uygulaması erişiminde yaşanan problemleri ve yaşanan süreci her zamanki açıklığımızla kamuoyuna arz ederiz. Söz konusu erişim aksaklıkları, sistemlerimizin size hizmet vermesini engellemesi amaçlı dünyada pek çok kurumun hatta devletlerin maruz kalabildiği uluslararası bir siber saldırı ile ilgilidir. Üzüntü ile belirtmek isteriz ki bu servis engelleme girişimi bu kez "ebebek" markasına yönelik yapılmıştır."

Â

E-Bebek hack olayını doğruladı İşte, ilk açıklamalar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!