CHIP Online ve Aresis'den webmaster'lara...

Güncelleme Tarihi:

CHIP Online ve Aresisden webmasterlara...
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2010 15:22

Web Site X5 ile siteni tasarla. Yarışmaya katıl. Süper hediyelerden biri senin olsun.

Haberin Devamı

CHIP Online, Aresis Bilişim Teknolojileri işbirliği ile, online dünyada yer alacak yeni web siteleri ile yarışmaya katılan ve dereceye giren web tasarımcıları mükemmel ödüllerden birinin sahibi olacak. Yarışmaya katılmak için tek gereken şart sitenin tamamının Web Site X5 Evolution 8 ile hazırlanmış olması.

Hemen siz de kendi sitenizi oluşturup, yayına açın ve buraya tıkladığınızda ekrana gelecek olan formu doldurarak 10 Nisan 2010, saat 23:59'a kadar yarışmaya katılın.

Aresis firmasından Özgür Topçu Bayraktar ve Merve Çakmakçı, CHIP Yayın Yönetmeni Mahmut Karslıoğlu, CHIP Online Yayın Yönetmeni Cenk Tarhan ve CHIP Görsel Yönetmeni Ebru Tiryaki'den oluşan jüri üyeleri tarafından tüm katılımlar 20 Nisan 2010 tarihine kadar değerlendirilecek ve finale kalan ilk 10 site CHIP Online altından duyurularak 10 Mayıs 2010 tarihine kadar ziyaretçi oylamasına açılacaktır.

Haberin Devamı

Jüri üyesi değerlendirmesi ile finale kalan ilk 10 tasarımcı anında GData Internet Security 2010 güvenlik paketinin sahibi olacak. Ziyaretçi değerlendirmesinin ardından en yüksek puanı alarak ilk üçe girenlerden;

* Birinci LG X130 Netbook
* İkinci LG W1941S-PF LCD Monitör
* Üçüncü SAMSUNG EC-ES15 Digital Fotoğraf Makinası

sahibi olacak.

Katılım şartları ve detaylar:

Yarışmada site konsepti, Web Site X5 Evolution 8 yazılımın özelliklerinden ve modüllerinden ne kadar ve nasıl faydalanıldığı ve görsel tasarım değerlendirilecektir.

Sitenin tamamının Web Site X5 Evolution 8 ile tasarlanmış olması gerekmektedir. Gerekli düzenlemeler ve grafik katkısı yapılabilir ancak temelinde Web Site X5 kullanılmadığı anlaşılan katılımlar değerlendirme dışı kalacaktır.

Kullandığınız Web Site X5 ürün lisansının mutlaka Türkiye'den temin edilmiş olması gerekmektedir. Bunun kontrolü için yarışma katılımında Web Site X5 lisansını alırken kullandığınız e-posta adresinin kullanımını zorunludur. Bunun dışında kalanlar katılımcı olamazlar.

Yarışmaya katılmak için CHIP Online üyesi (Üyelik tamamen ücretsizdir) olmanız gerekmektedir. Üye değilseniz olmak için lütfen buraya tıklayın.
Yarışmaya son katılım tarihi 10 Nisan 2010'dur. Jüri değerlendirmesinden sonra finale kalan ilk 10 site, 20 Nisan 2010 tarihinde CHIP Online ziyaretçi değerlendirmesine açılacaktır.

Ziyaretçi değerlendirmesinde 10 Mayıs 2010 tarihi itibari ile en yüksek oyu alan ilk 3 site ödüllerin sahibi olacaktır.

Kazanan web siteleri ticari bir firmaya ait ise katılımcının o firma adına çalışıyor olması gerekmektedir. Kazanılması durumunda ödül firma adına değil site tasarımcısı adına verilir.

Kazanan katılımcılar Mayıs ayının ilk haftası içinde CHIP Online üzerinden duyurulacak ve e-posta adreslerine gerekli bilgilendirme yapılacaktır.

Haberin Devamı

WebsiteX5'i nerelerden alabilirsiniz?

İşte WebsiteX5'i temin edebileceğiniz kaynaklar:

hepsiburada.com
Teknocity
Tanbul
Pratikev
Hızlıal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!