Güncelleme Tarihi:
Türkiye’nin özgün içeriklere sahip en geniş blog ve web sitesi yayın ağı Bumerang tarafından düzenlenen Bumerang Deneyim Günleri’nin ilk aktivitesi, hafızalardan silinmeyecek bir mutfak etkinliği ile başladı. Damak zevkine güvenen, birbirinden marifetli “blogger”lar, Bumerang Deneyim Günleri’nde bir araya gelerek Sushi yapımının püf noktalarını öğrendiler. Uzak Doğu mutfağının ünlü lezzetini Sushico’nun Japon aşçısı Yutaka Hasino eşliğinde porsiyonlara taşıyan blog yazarları, etkinlik sonunda sertifika sahibi oldular.
Hürriyet.com.tr’nin 2007 yılından bu yana bağımsız web sitesi ve blog yazarlarına verdiği destekle Türkiye’de blog kültürünün gelişmesinde ana aktörlerden biri haline gelen Bumerang, internet dünyasının özgün ve kaliteli içerik platformu olarak gün geçtikçe iddiasını büyütüyor. Bumerang üyesi blog yazarlarına özel olarak gerçekleştirilen Bumerang Deneyim Günleri’nin ilk konsepti, 4 Mart Pazar günü, Uzakdoğu Mutfağı’nın en gözde adresi Sushico’da gerçekleşti.
Türkiye’nin farklı illerinden gelerek Nişantaşı Sushico’da bir araya gelen blog yazarları, Sushico’nun Japon aşçısı Yutaka Hasino’nun kendine has üslubu ve esprileri ile keyifli anlar yaşadılar. Eğlenceli bir atmosfer içinde Sushi yapımının püf noktalarını ve inceliklerini öğrenen blog yazarları, kendi elleriyle yaptıkları “sushi” çeşitlerini, çevrelerine ikram etmek üzere yanlarında götürdüler.
Farklı marka ve etkinliklerle devam edecek Bumerang Deneyim Günleri, blog yazarlarına her etkinlikte yeni bir heyecan, farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Bumerang üyelerine özel olarak düzenlenecek etkinliklerde blog yazarları, yeni çıkmış bir otomobilin test sürüşünden, defile heyecanına ve hatta yazarlarla bir öğle yemeği sohbetine kadar birbirinden farklı birçok deneyim için bir araya gelmeyi sürdürecek.