Bilgisayarınızdaki oyunları telefonlarınıza yansıtın

Güncelleme Tarihi:

Bilgisayarınızdaki oyunları telefonlarınıza yansıtın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 02:05

Son dönemlerin popüler Bulut Oyun Bilgisayarı kuruluşu LiquidSky yeni projesini duyurdu. Bilgisayar oyunlarını kalitesi bozulmadan akıllı telefonlarınızda deneyimlemek istiyorsanız LiquidSky ile bu mümkün.

Haberin Devamı

Son dönemde bilgisayar veya konsol oyunlarının belirli yöntemlerle televizyon ekranlarına veya mobil cihazlara aktarıldığını duyuyoruz. Bunda elbette cloud bilgisayar altyapısının gelişiyor olmasının da payı büyük. Bu aktarıma şimdi LiquidSky da katılıyor.

LiquidSky, bilgisayar oyunlarını kalitesi ve akıcılığı bozulmadan Android cihazlara yansıtmayı ve bilgisayar tecrübesini telefonlarda yaşatmayı amaçlıyor. IBM’in cloud altyapısını kullanan LiquidSky, aylık veya kullanım başına ücretlendirme ile kullanıcılara ulaşacak. Bilindiği üzere LiquidSky, abone olan kullanıcılara sanal bir bilgisayar hazırlıyor. Kullanıcı, bu makineye üye olduğu dağıtım kanallarından oyununu yüklüyor ve kendi bilgisayarına yansıtıyor. 

Şirketin bu projesi Android sürümlerinde başlamış durumda. Sırada Windows platformu var. Bu servisten yararlanabilmek için güçlü bir internet bağlantısı tavsiye ediliyor. Bu uygulama için aylık 19.99 dolar veya kullanım saatine göre  9.99 dolar ile 99.9 dolar arasında değişen bir fiyat belirlendi. Ayrıca ABD, Kanada ve bazı Avrupa ülkelerinde ücretsiz ve reklamlı sürümler de olacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!