ARK: Survival Evolved için güncelleme yolda

Güncelleme Tarihi:

ARK: Survival Evolved için güncelleme yolda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 12:36

Açık dünya oyunlarının en iyileri arasında olan ve son yılların en iyi erken erişim başarılarından birine imza atan ARK: Survival Evolved'a yeni güncelleme geliyor. Güncelleme ile ilgili detaylar haberde.

Haberin Devamı

2 yıl önce ilk çıkışını yapan açık dünya hayatta kalma oyunu ARK: Survival Evolved’a yeni bir güncelleme geliyor. Son yılların en büyük erken erişim başarılarından birine imza atan yapımda dinazorlarla dolu bir adada hayatta kalmak için mücadele ediyoruz. Unreal Engin 4 oyun motoru sayesinde görsel açıdan oldukça iyi olan oyun aynı zamanda mod desteği ile de şekilden şekle girebiliyor.

Her güncellemesi ile içerisine yeni içerik ve özellikler eklenen ARK: Survival Evolved’a bugün yeni bir güncelleme daha gelecek. Bu güncelleme ile oyuna bir sürü yeni özellik eklenecek. Bunlardan bazıları ise; istediğimiz yaratıkları klonlamamıza yarayacak bir yapı, yeni bir teknolojik eyer, hedefleme yeteneği gelişmiş bir turret, yapışkan el bombası, yeni saç ve sakal stilleri, 15 yeni müzik ve arayüz güncellemeleri.

Haberin Devamı

Yeni yayınlanacak güncelleme ile oyuna eklenecek özellikler hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz yeni güncellemenin detayları bulunan videoya buradan ulaşabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!