Adını ilk kez duyduk: Huawei Mate 20X sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Adını ilk kez duyduk: Huawei Mate 20X sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2018 04:46

Huawei'nin önümüzdeki hafta Londra'da gerçekleştireceği etkinlikte Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro model telefonlarını duyurması bekleniyor. Ancak şirketin bu telefonlar dışında Mate 20X adında özel bir telefon modelini de duyurabileceği konuşuluyor.

Haberin Devamı

Huawei'nin Mate 20X adında özel bir modeli daha tanıtacağı dilden dile dolaşıyor. Huawei, şimdilik sır gibi saklanan Mate 20X'in hayli iyi soğutma ve oyun performansını duyurmak için Twitter'da kısa bir video yayınladı. Ayrıca, oyun oynarken telefonun daha uzun süre dayanacağını ve 20X'in aynı segmentteki modellerden daha büyük bir batarya kapasitesine sahip olabileceğini duyurdu.

Huawei'nin Porsche tasarımlı Mate 20'si şirketin Mate 20X olarak adlandırdığı yeni oyun telefonu ile karıştırılmamalı. Bu telefon Mate 20 serisinin 3. telefonu olacak.

Huawei'nin önümüzdeki hafta 16 Ekim'de Londra'daki bir etkinlikte Mate 20, Mate 20 Pro ve Mate 20X'i resmen açıklaması bekleniyor. Tüm telefonlar Apple'ın A12 Bionic'inden daha iyi olduğu iddia edilen ve Huawei'nin ilk 7nm işlemcisi olacak Kirin 980'i kullanacak. Bu iddialar, sızan test raporları ile doğrulanmamış olsa da çip hala piyasadaki en hızlı mobil işlemcilerden birisi denebilir.

Haberin Devamı

Geçen ayın sonlarında Huawei'nin reklam broşürlerinden birkaçının sızması ile telefonların diğer önemli özelliklerinin çoğu da ortaya çıkmış ve yaklaşan bayrak gemilerinin batarya kapasitesiyle ilgili daha önceki tahminleri doğrulamışlardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!