2015 Yılında Bu Apple Uygulamaları Trend Oldu

Güncelleme Tarihi:

2015 Yılında Bu Apple Uygulamaları Trend Oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2015 16:44

Teknoloji dünyasına damgasını vuran Apple, 2015 yılının en çok indirilen ve kullanılan uygulamalarını açıkladı. En iyi apple uygulamaları 2014 yılında Hyperlapse, Procam 2, Replay ve Elevate olmuştu.Bu yılın en güzel apple uygulamaları işte burada…

Periscope Liste Başı Oldu

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü teknoloji şirketi Apple; iPhone, Apple Tv, Mac, iPad ve Apple Watch gibi teknoloji ürünlerinde en çok indirilen uygulamanın Periscope olduğunu açıkladı. Rakiplerini geçerek üst sıraya yerleşen Periscope uygulaması, twitter üzerinden canlı yapmaya olanak sağlayan bir video akış programıdır.

2015 Yılında Bu Apple Uygulamaları Trend Oldu

İşte En Trend Apple Uygulamaları

Hisse ticareti ve borsada sıfır komisyon ile işlem uygulayan Robinhood, erkeklerin formda kalmasını sağlayan beslenme programı Fit Men Cook, fotoğraf düzenleme aplikasyonu olan Enlight ile Workflow ve Lark gibi üretkenlik aracı uygulamaları da listede yerlerini aldı.

iPad aplikasyonları arasında ise listenin ilk sırasında Tiny Bop tarafından tasarlanan The Robot Factory uygulaması görülüyor. Bu uygulama çocuklar için özel olarak dizayn edilmiştir. The Robot Factory uygulaması sayesinde çocuklar ve öğrenciler robot tasarlayabiliyor ve test edebiliyor. Bu apple uygulamaları android olarak da kullanılabiliyor.

 

 

BAKMADAN GEÇME!