200 bin adet telefon yenileme hedefi

Güncelleme Tarihi:

200 bin adet telefon yenileme hedefi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2022 12:00

Yenilenmiş elektronik cihaz alım satım platformu Easycep 4 yılda lisanslı yenileme merkezinde 100 bin telefonu yeniledi. Şirket, 2022’de gerçekleşecek yeni yatırımlar sayesinde 3 bin metrekarelik kapalı alanda 360 kişilik teknisyen kadrosuyla aylık yenileme kapasitesini 150 bin adede çıkarmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Şirketin CEO’su Mehmet Akif Özdemir, şirketin Kağıthane’deki yeni yenileme merkezinde hedeflerini anlattı. İş modeline ilişkin bilgi veren Özdemir, 3 bin metrekarelik kapalı alanda 360 kişilik teknisyen kadrosuyla aylık yenileme kapasitesini 150 bin adede çıkarmaya hazırlandıklarını söyledi.

İSTİHDAMA KATKI 

2 ay önce Kağıthane’deki yenileme merkezini faaliyete geçirdiklerini aktaran Özdemir, “3 bin metrekarelik bir alan tamamen yenileme üzerine kuruldu.  Bu alanda aylık yaklaşık 150 bin cihazı işleyebilecek kapasitemiz var ve bu Türkiye sanayisi için yetebilecek bir kapasite anlamına geliyor. Bu tesiste bütün Türkiye pazarı için yenilenmiş elektronik ürünler üretebiliriz.  Meslek liselerinin elektronik bölümlerinden mezun arkadaşlarımız var. Burada 6 ile 8 haftalık bir eğitimden sonra cihaz yenileyebilecek kapasiteye ulaşıyorlar. Şu an yaklaşık 180 çalışanımız var, yıl sonuna kadar 360 olmasını hedefliyoruz” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!