Tekden Denizlispor'da Bangoura'nın alacağı ödendi

Güncelleme Tarihi:

Tekden Denizlisporda Bangouranın alacağı ödendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 15:30

PTT 1. Lig'de mücadele eden Tekden Denizlispor'un eski futbolcusu İbrahima Bangoura'nın alacağının, kulüp başkanlığına aday olan Hasan Kıbrıslıoğlu tarafından ödendiği bildirildi.

Haberin Devamı

Olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 25 Haziran'a ertelenen Denizli Spor Kulübü'nde, başkanlığa adaylığını açıklayan Hasan Kıbrıslıoğlu kulübün borçlarıyla ilgili çalışma başlattı.

Kıbrıslıoğlu, Tekden Denizlispor'un eski futbolcularından İbrahima Bangoura'nın, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesinde (CAS) dava konusu da olan kesinleşmiş 1 milyon lira tutarındaki alacağının, kaynak yaratarak bugün itibariyle ödendiğini kaydetti.

İstifa eden başkandan başarı dileği

Öte yandan, başkanlık görevinden istifa eden Mehmet Özsoy, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, eski başkanlardan Hasan Kıbrıslıoğlu'nun yeniden başkanlık adaylığını açıklamasını çok sevindirici bulduğunu belirterek, oluşacak yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

Önceden planlanmış bir yurt dışı gezisi nedeniyle olağanüstü genel kurula katılamayacağını ancak her zaman gönlünün kulüple birlikte olduğunu ifade eden Özsoy, şunları kaydetti:

"Denizlispor sahipsiz kalmaz sözü bir kez daha doğrulandı. Eski yönetim kurulu arkadaşım ve yeni başkan adayı olan Hasan Kıbrıslıoğlu'na üstlenmiş olduğu görevinde başarılar dilerim. Denizlispor'un her zaman yanında olduğumu belirtiyor, üzerime düşen her ne varsa bir Denizlispor sevdalısı olarak yapmaya hazır olduğumu bildirmek istiyorum. Önümüzdeki futbol sezonunda takımımıza başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!