Tekden Denizlispor telafi peşinde

Güncelleme Tarihi:

Tekden Denizlispor telafi peşinde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2014 14:07

Genel menajer Kenan Atik, Şanlıurfaspor maçında alacakları 3 puan ile Ankaraspor karşısında alınan mağlubiyeti telafi edeceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Atik, yaptığı açıklamada, ligin lideri Ankaraspor karşısında oynadıkları maçta öne geçmelerine rağmen sahadan mağlubiyetle ayrılmalarının üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Sergiledikleri futbolun karşılığının en azından bir puan olması gerektiğini dile getiren Atik, "Saha iyi futbol oynamak önemli fakat bunu skora taşımak gerekiyor. Takımızın her geçen gün üzerine koyarak gidiyor. Yeni transferlerimiz uyum sorununu büyük ölçüde aştı. Ankaraspor karşısında oynadığımız güzel futbol önümüzdeki haftalar için umut verici" dedi.

Atik, Çarşamba günü oynayacakları Şanlıurfaspor maçın çok zorlu geçeceğini bildikleri belirterek, bu karşılaşmadan alacakları 3 puan ile Ankaraspor karşısında alınan mağlubiyeti telafi edeceklerini kaydetti. Takımın yükselişe geçmesi için birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Atik, "Görevde bulunan herkes bu takımın başarısı için gece gündüz çalışıyor. Bizim küme düşme gibi bir korkumuz yok" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!