Tekden Denizlispor, Kahe ile yol ayrımında

Güncelleme Tarihi:

Tekden Denizlispor, Kahe ile yol ayrımında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 14:46

PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor'un Brezilyalı oyuncusu Kahe'nin yüksek maliyetinden dolayı futbolcuyla yollarını ayırmayı düşündüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Tekden Denizlispor Genel Menajeri Kenan Atik, yaptığı açıklamada, Kahe ile 2 yıllık sözleşmelerinin bulunduğunu ancak maliyeti çok yüksek olduğu için kulübün menfaatleri doğrultusunda yönetimin futbolcuyla görüştüğünü belirtti. Takım kaptanı Kahe'den ücretinde inidirime gitmesini istediklerini kaydeden Atik, futbolcunun "Alacağı 130 bin avronun ödenmesi halinde takımdan ayrılabileceğini, aksi takdirde takımda kalarak Denizlispor'un başarısı için çalışacağını, hiçbir kulüpten sorunlu ayrılmadığını, Denizlispor'dan da sorunlu ayrılmak istemediğini" ifade ettiğini söyledi.

Transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini belirten Atik, şöyle konuştu:

"Antalyaspor'lu Petr Janda ile anlaştık. Janda'nın kulübünden alacağı var. Geçmiş döneme ait alacaklarını tahsil ederse gelip imza atacak. Ayrıca Çaykur Rizespor'dan Arjantinli David Depetris'i kiralık istedik, düşünmek için zaman istediler. Adanasporlu Ümit Tütünci ve Akhisar Belediyesporlu Mehmet Akyüz ile kulüpleri tarafından kendilerinden takım bulması istendiği ya da serbest kaldıkları takdirde görüşebiliriz. Takıma faydalı olabilecek transferler yapmaya çalışıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!