TB2L’de 13. haftanın görünümü

Güncelleme Tarihi:

TB2L’de 13. haftanın görünümü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2012 21:11

Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun on üçüncü haftası bugün oynanan iki maçla tamamlandı. Torku Selçuk Üniversitesi averajla liderlik koltuğunu tekrar ele geçirdi.

Haberin Devamı

TB2L’de sezonun on üçüncü haftası geride kaldı. Deplasman takımlarının üstünlüğünde tamamlanan haftaya lider giren Maliye Milli Piyango, Gelişim Koleji engeline takılırken, Torku Selçuk Üniversitesi, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönerek averajla liderliği 1 haftalık aradan sonra tekrar ele geçirdi.

Trabzonspor Basketbol antrenör değişikliği sonrasında üst üste üçüncü galibiyetini alırken, Yeşilgiresun Belediyesi’nin de yedi haftalık galibiyet serisini sonlandırırdı.

Dikkat Çeken Performanslar
Vestelspor’da forma giyen Justin Knox 16 sayı, 12 ribaund, Akhisar Belediyesi’nden Tyrone Nelson 13 sayı, 12 ribaund ile double-double yaparken, Mackolik.com Uşak Üniversitesi’nin Amerikalı oyuncusu Justin Carter ve Trabzonspor Basketbol takımından Jurice Zuza 23’er sayı,Torku Selçuk Üniversitesi’nden Jeremy Granger 21 sayı ürettiler.

Haberin Devamı

Final Gençlik formayı giyen Erdem İlter ise Pİ Koleji ile oynadıkları maçta takımı adına ürettiği 25 sayı ile haftanın en skorer oyuncusu olmayı başardı.

İstatistik Liderleri
Sayı Lideri/Alex Gordon (Yeşilgiresun Bld) 23.5 sayı
Ribaund Lideri/ Kzell Ray Wesson (Başkent Gençlikı) 13.7 ribaund
Asist Lideri/ Henry Dobie (Yeşilgiresun Bld) 6.2 asist
Blok Lideri/Eric Rashard Buckner (Maçkolik.com Uşak Üni): 1.6 blok

TB2L’de 13. haftanın görünümü



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!