Tavşanlı'da hedef 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Tavşanlıda hedef 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2011 12:14

Bank Asya 1. Lig'in Kütahya’daki tek temsilcisi Tavşanlı Linyitspor, Denizlispor karşısında alınan 3-1 lik galibiyetten sonra Karşıyaka ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Haberin Devamı

3 günlük izin sonrası Tunçbilek Tesisleri'nde bir araya gelen Tavşanlı Linyitspor'da teknik direktör Coşkun Demirbakan, Karşıyaka ile zorlu bir maç oynayacaklarını ancak tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyledi. Karşıyaka’nın sezona şampiyonluk parolasıyla başladığını ancak kendilerinin de çok iyi takım olduğunu ifade eden Demirbakan, “Rakibimiz sezona şampiyonluk parolası ile başladı. Ona göre de pahalı transferler yaptı. Bilindiği gibi 1912 yılında kurulmuş köklü bir kulüp. Tek hedeflerinin kuruluşlarının yüzüncü yılında Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek lige girdiler. Ancak şu ana kadar umdukları gerçekleşmedi. Ancak köklü ve büyük bir kulüp ve her zaman bir çıkış yakalayabilirler. Bunu gerçekleştirebilecek kadroya sahipler. İyi ve kaliteli futbolculardan kurulu takımları var. Ancak şu ana kadar her nedense istediklerini gerçekleştiremediler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Rakipleri Karşıyaka’yı henüz analiz edemediklerini belirten Demirbakan, şu ifadeleri kullandı; “Ancak iyi futbolcuları olduğunu biliyoruz. Kendimize göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Antrenman bilimine riayet ederek antrenman programımızı gerçekleştiriyoruz.”

Takım hakkında da bilgiler veren Demirbakan, “Cezalı ve ciddi sakatlığı bulunan futbolcumuz yok. Kaleci Fevzi Tuncay'ın uzun süredir sakatlığı bulunuyordu. Bu hafta antrenmanlara başlayacak. Emre’nin de durumu iyi. Kaleci Ulaş’ın çok iyi performansı var. Geçtiğimiz hafta Denizlispor karşısında kritik bir kurtarış gerçekleştirdi. Kimsenin kimseyi aratmadığı bir takıma sahibiz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!