Taşlanan evi gördüm (2)

Bahçıvan korktu mu, diye sordum. Hiçbir şaşkınlık belirtisi göstermediğini söyledi. Korkmuş gibi bir hali olmadığı gibi sanki çok doğalmış gibi öylece seyrettiğini anlattı.

Zaten çok garip bir adammış. Hiç durmadan konuşan biriymiş. Onunla bir arada fazla bulunduğu zaman başının ağrıdığından yakındı ve laf arasında gitmiş olduğuna sevindiğini söyledi. Evin civarında ve içinde dolaştım. Evin titreşimleri dışarıya doğru biraz yoğundu ama anormal bir durum yoktu. Köylüler de evi taşlamadığına göre ne olabilirdi?

Bunun iki açıklaması olabilirdi. Birincisi bir hortum geldiği yerden topladığı taşı, toprağı ordan geçerken bırakmış olabilirdi. İkinci neden ise, bahçıvanın enerjisinden kaynaklanan paranormal bir durum.

Özel şartlar oluştuğu zaman (şok, aşırı sinirlilik hali ve benzeri yüksek gerilim yaratan durumlar) açığa çıkan enerjinin yaratacağı farklı titreşim alanı çeşitli materyalizasyonlara neden olabilir.

Spiritüel literatürde fizik medyum olarak tanımlanan bu tip kişiler bulundukları yerdeki bazı eşyaları kendiliğinden hareket etmesine de neden olabilirler.

Ayrıca bahçıvan ile birlikte kalan adamın enerjisi bir araya gelerek de benzer bir fenomene neden olabilir. Üstelik adamın sözünü ettiği başının ağrıması da bunu işaret ediyor.

Kimbilir belki bir üçüncü neden de olabilir. Ama bunun için bahçıvanı bulup laboratuvar koşullarında ev ve adamla birlikte incelemek gerek diyorum,

Yasemin’ce...
Yazarın Tüm Yazıları