Taraftarlar Bobo'yu istemiyor

Güncelleme Tarihi:

Taraftarlar Boboyu istemiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2011 16:13

İspanya'nın El Mundo Deportivo gazetesi, Atletico Madrıd'in transfer listesinde bulunan üç oyuncuyu okurlarının oylarına sunarken, yapılan oylamada Beşiktaşlı futbolcu Bobo, 100 oy ile en düşük oyu aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş ile bu sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve Siyah Beyazlı kulüp ile yeni bir mukavele için henüz masaya oturmayan Bobo, hafta başında El Mundo Deportivo gazetesine verdiği röportajda, yeni sezonda Atletico Madrid'de oynamak istediğini söylemişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından El Mundo Deportivo gazetesi, önümüzdeki sezon için Atletico Madrid kulübünün transfer listesinde olan üç oyuncuyu okurlarının oylarına sundu.

2 gün önce gazetenin internet sitesi üzerinde başlatılan oylamada Bobo'nun yanı sıra Lyon forması giyen 'Chelito' lakaplı Cesar Delgado ve Lille'de oynayan 'Gervinho' lakaplı Gervais Yao Kouassi'nin isimleri yer alıyor.

İki günde yaklaşık bin okurun tercih yaptığı oylamada Bobo, 100 oy ile en düşük oyu aldı. Adaylardan Delgado 220 oy alırken, Lille forması giyen Gervinho 600'e yakın oy aldı. Oylamanın bir süre daha devam etmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!