Taraftarı gördüm imzayı attım

Güncelleme Tarihi:

Taraftarı gördüm imzayı attım
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2013 00:27

Bordo mavili takıma imza atmasında taraftarların ilgisinin büyük rolü olduğunu kaydeden Fransız yıldız, “Havalimanındaki kalabalık beni şaşırttı ve o an imza atmaya karar verdim” diye konuştu.

Haberin Devamı

TRABZONSPOR’un yeni transferi Florent Malouda, Trabzon’da olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti, “Buraya başarı arzusu nedeniyle geldim. Bugüne kadar gittiğim hiçbir takımı geldiğimden daha kötü durumda bırakmadım. Bordo mavili takımda da güzel işler başaracağıma inanıyorum” dedi.
Fransız yıldız kulüp dergisindeki röportajında, Trabzonspor’a transfer olmadan önce gelen teklifleri değerlendirdiğini ve en doğru kararı verdiğine inandığını ifade ederek şunları söyledi.

BAŞKANIN TAVRI ETKİLEYİCİYDİ

Trabzon’a transferim olağan görüşmelerle başladı. Benimle ilgili bir çok kulübün ismi geçiyordu. Transferimle ilgili spekülasyonlar yapılıyordu. Ben gerçekçi bir insanım. Bu tarz durumlarda direkt olarak başkanlarla konuşmayı tercih ederim.
- Chelsea’den resmi olarak ayrıldıktan sonra kulüplerle görüşmeye başladım. Motivasyonu en yüksek olan kulüple anlaşma konusunda kararlıydım. Bu konuda en iyi durumdaki kulüp Trabzonspor’du. Başkanla yaptığım görüşmedeki tavrı, konuşma şekli beni etkiledi.

Haberin Devamı

DROGBA DA DESTEK VERDİ

Sonuçta da ben buraya geldim. Aslına bakarsanız kısa bir görüşme oldu. Havalimanında beni karşılayan taraftarları gördükten sonra da imza atmaya karar verdim. Karşılama muhteşemdi. O an bordo mavili formayı giymek istediğimi anladım.
- İmza sonrası bir çok oyuncu arkadaşım beni tebrik etti. Bunların arasında Drogba da vardı. Hatta onunla konuşurken başkanımızda yanımdaydı. Arkadaşlarımın hepsine iyi bir kulübe geldiğimi söyledim.

Sözleşme süremi uzatabilirim

Fransız star, başarı arzusu içinde olduğunu belirtti. “Anlaşmayı uzatıp Trabzon’da 3 yıl daha kalabilirim” diye konuştu.

TRABZONSPOR ile olan 2 yıllık sözleşmesini duruma göre artırabileceğini belirten Malouda, “Yaptığım işleri yarıda bıraktığımı düşünürsem bu sözleşmeyi 3 yıla çıkarabilirim” dedi. Fransız oyuncu “Bu konuşmayı başkanımıza da yaptım. Benim buraya gelme sebebim başarı arzusu. Şu ana kadar oynadığım hiçbir kulübü geldiğimden daha kötü veya aynı seviyede bırakmadım. Ayrılırken hep daha iyi bir seviyede bıraktım. Bu da benim için iyi bir örnek oluyor. Chelsea’da yönetim kurulu ile yaşadığım sorunlar nedeniyle alt yapıya gönderildim. 1 yıl boyunca profesyonellikten hiçbir taviz vermeyerek alt yapıda çalıştım. Chelsea’de muhteşem zamanlar geçirdim, çok iyi bir kariyer yaptım diye konuştu.

Haberin Devamı

Performansım artarsa milli takıma dönerim

Bu noktaya gelene kadar hiçbir zaman reklama veya propagandaya ihtiyaç duymadım. Bazı şeyleri kendim sağladım. Trabzon’da olmak benim için mutluluk verici bir durum. Sadece burada futbola odaklanabildiğimi düşünüyorum ve bu da benim için önemli.
Chelsea’de 1 yıl A takımdan uzaklaştırıldım. Bu durum milli takım kariyerimi etkiledi. Ama şimdi Trabzonspor’dayım. Milli takımlara, işinizi yapmanız gerektiği gibi yaptığınız zaman davet edilirsiniz. Futbola odaklanabildiğim bir yerdeyim. Başarılı olursam kapı açılır.

Bakış açısını değiştirebilirim

ATTIĞIm imza Trabzonspor’a farklı bir kredibilite getirecek. Çünkü bir çok oyuncu buraya geldiğimi ve bir şeyler yaptığımı gördüğünde, ‘Biz niye gelmeyelim ki?’ diye düşünebilir. Ben o açıdan da faydalı olabileceğimi düşünüyorum.
- Buraya gelmeden önce Türk futbolunu biliyordum. Milli takım da Türkiye’ye karşı forma giymiştim ve Drogba bana burası hakkında birçok şey anlatmıştı. Drogba bana Türk halkının futbola aşık olduğunu söylemişti. Doğruymuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!