Taktiğin zaferi

ZORDUR Belediye defansını aşmak. Sabır ister, disiplin ister, akıl ister..

Haberin Devamı

Maçın başında bu akıl sahada gözükmeyince kenarda tecrübeli akıl devreye girdi. Maçın seyrini değiştirecek hamlelere sahip taraf olan Mustafa Denizli, yanlış başlangıcını erken farkına varıp, oyunu lehine çevirdi. 25. dakikada sistem ve oyuncuların pozisyonlarındaki değişim, oyuna ve sonuca direkt etki etti.
Toraman’ı beke çekip, Ekrem’i sol öne alan Mustafa Hoca’nın takımı o dakikadan sonra pozisyonlar ve goller buldu. Kenarda Mustafa Hoca, içeride Beşiktaşlı oyuncular çok arzuluydu. Genç Necip, iyi mücadelesiyle Ernst’in partneri olacağını gösterdi.
Belediye bu sefer karşısında kendinden daha fazla mücadele eden bir takım bulunca tamamen etkisiz kaldı. Büyük maçların yıldızı İskender’in geniş alan bulamaması ile Belediye’nin elinde tek koz olan kontra da yapılamaz oldu.

Haberin Devamı

NELERi BEĞENDiM?

1- Beşiktaş’ın iştahı ve mücadelesi.
2- Necip.
3- Mustafa Hoca’nın taktik zekası.

Avcı takım değiştirsin

ABDULLAH Avcı, ligimizin önemli hocalarından. Fakat kendisi için bir tehlike var. Küçük takımın büyük hocası imajı üzerine yapışmamalı ve belki de daha başarılı olacağı, daha iyi işler yapacağı başka bir takımı denemeli. Belediye’de teknik adamlık yaptığı sürece aynı standartı tutturması iyi ama beklentilerin daha yukarılarıda olduğunu da bilmesi lazım. Bu yüzden takım değişikliği ile yeni hedefleri olan yeni heyecanlar yaşayabileceği yeni bir maceraya atılmalı.

Yazarın Tüm Yazıları