Takımın yarısı ölse belki bizi anlarlardı

Güncelleme Tarihi:

Takımın yarısı ölse belki bizi anlarlardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2015 01:33

FENERBAHÇE Teknik Direktörü İsmail Kartal, yaşanan otobüs saldırısından kendilerini duaların kurtardığını ve böyle bir olayın ancak Togo’da olabileceğini söyledi...

Haberin Devamı

Dünkü idman öncesi basın mensuplarına konuşan Kartal, “Allah korudu. Bazı oyuncuların annesinin, babasının duası, bazılarımızın muhtaç olan insanlara ettiği bir yardım bizim hayatımızı kurtardı. Allah bunun yüzü suyu hürmetine bizi çoluğumuza çocuğumuza bağışladı. Düşündükçe, konuştukça, gerçekten biz büyük bir faciadan döndük. Bir tane insanın burnu bile kanamadan kurtuluyorsak düşünmek lazım. Sonuç olarak toparlanmaya çalışıyoruz” derken, şöyle devam etti...

“BAŞKA YERLERDE, BAŞKA ŞEYLER ARIYORUZ”

- Maçların ertelenmesine gerek yoktu yorumları var. Herhalde takımın yarısı ölseydi, yarısından fazla sı sakat kalsaydı belki o zaman anlarlardı. Hala başka yerlerdeyiz, hala başka yerlerde bir şeylerin altında bir şey arıyorlar. Acaba kendileri yolda giderken arabanın bir lastiği patlasa, çoluğu çocuğu olsa veya arkadan birisi aniden çarpsa ne düşünürlerdi? Bunu o gün o otobüsün içinde olanlar, yaşayanlar bilir.
Yakın zamanda tekrar Trabzon veya Rize’ye gitmek tedirginlik verir. Sağolsun ülkemizin Cumhurbaşkanı bizi arayıp işi sahiplendi. Sonuçta burası Türkiye ve kimse yalnız değil.

Haberin Devamı

“PSİKOLOJİYİ DÜZELTMEK KOLAY OLMAYACAK”

- Futbolcuların psikolojilerini tekrar düzeltmek kolay olmayacak. Bugüne kadar çok olay yaşadık. Kayseri’ye gittik. 2 bin kişi otele Trabzonlular ile el ele yürüyüş yaptılar. Bizim otelin camları kırıldı. Ama bunlar hiçbir zaman fazla gündeme getirilmedi. Son 3-4 senedir o kadar büyük olaylar yaşadık ki. Bir bu kalmıştı, bu da oldu. Hala insanlar bir şeyler arıyorlarsa söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Olumsuzluklara rağmen ayakta durmaya çalışıyoruz. Moral olarak hep beraber kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Antrenman yapmak da zorundayız. En azından kafalarımızı dağıtmak için ve fizik olarak hazır olmak için çalışmak zorundayız. Hafta sonunda oyuncularıma izin vereceğim.

FATİH TERİM BENİ ARAMADI

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın olaydan sonra kendilerini aradığını kaydeden Kartal, “Sağolsun, kendisine teşekkür ediyorum. Beni de iki kere aradı. Kaptanı ve başkanımızı da aramış. Kendisine minnettarız.” diye konuştu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in kendisini arayıp, aramadığı sorusuna da Kartal, “Hayır aramadı” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

ARAMIŞ AMA ULAŞAMAMIŞ

SALDIRI sonrası Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in milli takımdan öğrencileri Emre, Caner ve Mehmet Topal ile yönetici Mahmut Uslu’yu aradığı öğrenildi. Terim’in İsmail Kartal’ı da aradığı ancak numarası değiştiği için ulaşamadığı belirtildi.

YARALI ŞOFÖR VE AİLESİNE ZİYARET

F.BAHÇE Yönetim Kurulu üyesi Metin Doğan, otobüslerine yapılan silahlı saldırıda yaralanmasına rağmen aracı durdurmayı başaran şoför Ufuk Kıran’ı hastanede ziyaret etti. Tüm futbolcuların imzaladığı, arkasında ismi yazılan 53 numaralı Fenerbahçe formasını Kıran’a hediye eden Doğan, “Artık sen F.Bahçe’nin evladısın” dedi. Öte yandan Kıran taburcu edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!