Takım önde oynarsa işimiz kolay olur

Güncelleme Tarihi:

Takım önde oynarsa işimiz kolay olur
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 00:24

Brezilyalı ikili Beşiktaş savunmasının güçlü olduğunu ifade etti ve “İleride, rakip defansa ne kadar baskı yaparsak, kalemiz o kadar güvende olur” dediler.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ’ın Avusturya kampında dün basının önünde savunmanın iki yıldızı Rhodolfo ve Marcelo vardı... Basın toplantısında ikili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takımın önde oynamasının işlerini savunma oyuncusu olarak çok daha fazla kolaylaştıracağını ifade eden iki futbolcu, “Hücumu seven bir takımız. Böyle oynarsak, defansta da biz rahat ve daha dikkatli oluyoruz” dediler.

“HERKES AiLESiNi DÜŞÜNÜR”
Rhodolfo, Türkiye’de yaşanan olayların dünyanın her yerinde olduğunu belirterek, “Bunları kendi adıma sorun olarak görmüyorum. Her oyuncu ailesini düşünmek zorunda. Ortada korkulacak şey yok. Tatsız şeyler yaşandı, yaşanmaya devam ediyor. Bazen saha dışında zorluklarla karşılaşıyorsunuz” dedi.

FAVORİ YİNE BİZİZ
BEŞİKTAŞ’ta uyum sorununu tamamladığını belirten Marcello, yine şampiyonluğun güçlü adayı olduklarını söyledi. Marcello, “Savunmaya yeni isimler katıldı. Ama son kararı hocamız verecek. Kim oynayacak, kim yedek kalacak. Ben kendime güveniyorum. Formayı da kaptırmak istemiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!