Takım arkadaşıydı teknik direktörü oldu

Güncelleme Tarihi:

Takım arkadaşıydı teknik direktörü oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2013 16:24

Denizlispor'da önceki yıllarda futbolcu olarak birlikte mücadele eden Yusuf Şimşek ile Bülent Ertuğrul'un yolları bu kez futbolcu-teknik direktör olarak yine aynı takımda birleşti. Şimşek ve Ertuğrul, şimdi Denizlispor'un başarısı için çalışıyor.

Haberin Devamı

Kemerspor'da profesyonel olduktan sonra 1996-1997 sezonunda Denizlispor'a transfer olan Yusuf Şimşek, 1997'de altyapıdan A takıma yükselen Bülent Ertuğrul ile 1998-1999'da Denizlispor ile lig şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Fenerbahçe'ye transfer olan Yusuf Şimşek, 2005-2006 sezonunda yeşil siyahlı takıma tekrar dönerek, 3 sezon daha Bülent Ertuğrul'la mücadele etti. Turgutluspor'da bir süre antrenör oyuncu olarak görev yaptıktan sonra geçen yıl Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak Çaykur Rizespor'u Süper Lig'e taşıyan Yusuf Şimşek, Serdar Dayat'ın istifasının ardından Denizlispor'da göreve başladı.

Bülent Ertuğrul'un takım arkadaşıyken şimdi teknik direktörü olan Şimşek, yaptığı açıklamada, bunun değişik ve güzel bir duygu olduğunu söyledi. Bülent Ertuğrul ile ailece görüştüklerini ifade eden Şimşek, şunları kaydetti:

"Kendisini çok severim. Karakter olarak 'on numara' birisidir. Yıllardır Türk futboluna adam gibi hizmet etmiştir. İşinin hakkını vererek yapıyor. Dedikodudan, kötü şeylerden uzak durur. Ben onunla çalışmaktan mutluyum. Takımımızın ikinci kaptanıdır. İnşallah bu birlikteliğimiz uzun sürer."

"O zaman ağabeyimizdi, şimdi hocamız oldu"

Tecrübeli futbolcu Bülent Ertuğrul ise Şimşek ile yollarının tekrar Denizlispor'da birleşmesinin güzel bir duygu olduğunu söyledi. Yusuf Şimşek'in üst düzey bir teknik direktör olduğunu belirten Ertuğrul, "O zaman ağabeyimizdi, şimdi hocamız oldu. Futbol bir şekilde devam ediyor, biz futbolun içinde kalmak istiyoruz. Teknik direktör ve oyuncu olarak güzel bir birlikteliğimiz var. İnşallah bu birlikteliği başarıyla devam ettiririz" dedi.

Şimşek'in Denizlispor'da göreve başlamasının ardından takımda olumlu gelişmelerin yaşandığını dile getiren Bülent Ertuğrul, "İyi futbol oynuyoruz. Takımımızın havası çok iyi, bunu başarıyla devam ettirmek istiyoruz. Yusuf hocamız takıma pozitif bir katkı sağladı" diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!