Sürpriz değişimlere uyum sağlayın

Bugün öğlen saatlerinde Ay Aslan burcuna giriyor ve İkizler Burcu’ndaki Güneş ile uyumlu etkileşiyor. Öğleden sonra kendinizle ve çevrenizle uyumlu bir ilişki kurmayı başaracaksınız.

Gökyüzünün bu konumu duygularınızı dengelemenize ve kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Üstelik Güneş ile Uranüs sert etkileşim içinde bulunduğu halde! Yani sürpriz durumları anlamak ve çok büyük bir telaş göstermeden, gelişmelere uyum sağlamak mümkün. Bunun için içinizdeki sevgiyi uyandırın ve sürpriz değişimlere uyum göstermek için gayret edin.

İlişkilerin sorgulandığı bir dönem

Gelişiyoruz, değişiyoruz ve büyüyoruz. Keşfedilen her yenilik, pratik hayatımızın pek çok alanına yansıyor. Daha önce değer verdiğimiz ne varsa, bunlar değer kaybetmeye ve başka şeylere değer vermeye başlıyoruz. Eskiden bu değişim çok yavaş meydana geldiği için pek anlayamıyorduk. Hatta hiç farkına varmıyorduk. Fakat şimdi öylesine hızlı bir değişim süreci içinde bulunuyoruz ki, keşfedilen her yeni şey biz daha ne olduğunu anlayamadan hayatımızın içine giriyor ve neredeyse anlamadan yaşayacak hale geliyoruz. Fakat bütün bunlar bizim davranışlarımızı, hayata bakış açımızı, kendimizi ve çevremizi algılamamamızda değişiklik meydana getiriyor. Ve tabii ilişkilerimize yansıyor ve hem kendimizi, hem de karşımızdaki kişiyi tanımadığımıza hükmediyoruz. Aslında kendimizle pek ilgilendiğimiz söylenemez. Daha çok ilişkide bulunduğumuz kişilerle ve onlarda meydana gelen değişiklikle ilgileniyoruz ve karamsar duygular içine giriyoruz. Kendimizden daha çok sevdiğimiz kişiyi, dostlarımızı ve arkadaşlarımızı sorguluyoruz. Şimdiye kadar nasıl farkına varmadığımızı, bilemiyoruz. Şaşırıyoruz. Kızıyoruz. Kabul etmek istemiyoruz. Bu sırada çok fazla zorlanıyoruz. Özellikle her gün yeni bir tarafını keşfediyor ve tanımadığımız özelliklerle karşılaştıkça kendimize yabancı hissetmeye başlıyoruz. Uzaklaşıyoruz. Fakat bu duygu da çok rahatsız edici. Karşımızdaki kişinin aslında nasıl davranması gerektiği üzerine küçük bir seminer verecek düzeyde fikirlerimiz var. Fakat o bir türlü anlamıyor ve bizim bildiğimiz kişinin davranışlarını göstermemek için direniyor. Sürekli karşımızdaki kişiyi incelerken ve sorgularken, kendinize dönüp bakabilseydiniz neler görürdünüz, hiç düşündünüz mü? (Devam edecek)

Astrolojik ilişkiler

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin gerilimli olma nedeni, doğum anındaki Mars etkisinden kaynaklanıyor. Hem sizin, hem de sorduğunuz kişinin doğum haritasındaki Marslar arasında sert etkileşim var. Bu durdum hem birbirinizin enerjisini beslemenize, hem de aranızda çakışma ve gerilim olmasına neden oluyor. Fakat sevdiğinizin doğum haritasındaki Venüs, sizin Mars’ınıza uyumlu etki yapıyor ve aranızda aşk ve çekim oluşturuyor. Aslında onun size karşı duyguları çok kuvvetli ve ilişki anlayışı yüksek. Fakat siz onu farklı bir şekilde zorluyor ve gerilimli duyguların açığa çıkmasına neden oluyorsunuz. Ayrıca şu sıralarda geçiş yapan Mars-Satürn sizi zorluyor ve tahammülsüz olmanıza neden oluyor. Onunla evlilik aşamasına gelmiş olmalısınız. Biraz rahat olun ve onu zorlamaktan vazgeçin. Temmuzdan itibaren her şey yoluna girecek.

Rumuz: İZMİRLİ
Yazarın Tüm Yazıları