Süren seçim dedi

Güncelleme Tarihi:

Süren seçim dedi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2001 00:00


İlhan SÖYLER
Haberin Devamı

Başkanın önerisi ve yönetimin oy birliği ile yapılmasını kararlaştırdığı olağanüstü kongre, 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Olağanüstü Genel Kurul'da Faruk Süren, Mehmet Cansun, Özhan Canaydın ve İzzettin Doğan'ın aday olacağı öğrenildi.

BAŞKAN ÖNERDİ

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu, 14 Temmuz'da Olağanüstü Genel Kurul kararı aldı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan yönetim kurulu toplantısında Başkan Faruk Süren'in olağanüstü genel kurul yapılmasını teklif ettiği bu önerinin de oy birliği ile kabul edildiği açıklandı.

GÖREVE DEVAM

Genel kurulda Faruk Süren ile Mehmet Cansun ve Özhan Canaydın'ın yarışacağı, Prof.Dr İzzettin Doğan'ın da ortak aday gösterileceği öne sürüldü. Cansun'un dün akşam başkanlık konusunda Cem Uzan'la da görüştüğü öğrenildi. Asbaşkan Ali Dürüst, ‘‘Biz kongre tarihine kadar görevimizin başındayız. Bu bir istifa kararı değildir.’’ dedi.

KONSENSÜS

Süren'in teklifiyle bu kararın alındığını belirten Dürüst, ‘‘Önümüzdeki dönemde G.Saray'ın daha iyi yerlere taşınmasını istiyoruz. Bir konsensüs sağlanmasını istiyoruz. Bu bir dayanışma olayıdır. Yönetimde bulunduğumuz 5 yılda elde ettiğimiz başarılar ortada. Esas olan da G.Saray'ın mutluluğudur’’ diye konuştu.

TRANSFER SÜRECEK

Dürüst, olağanüstü kongreye kadar, yönetim olarak transfer çalışmalarını sürdüreceklerine değinerek şunları söyledi: ‘‘Şu an gidecek ve kalacaklarda kesinleşmiş isim yok. Kulüp olarak da transfer zorunluluğumuz var. Seçim dönemine kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hedefimiz, önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'nde final oynayabilecek bir kadro yaratmak.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!