Süper Lig'de bu hafta kimin maçı var?

Güncelleme Tarihi:

Süper Ligde bu hafta kimin maçı var
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 12:26

Milli maç arasının ardından Süper Lig heyecanı kaldığı yerden devam edcecek. Taraftarlar iki haftalık aradan sonra bu hafta kimin maçı olduğunu merak ediyor. Peki Süper Lig'de bu hafta hangi takımlar karşı karşıya gelecek? İşte bu hafta kimin maçı var sorusunun cevabı

Haberin Devamı

Süper Lig'de bu hafta şampiyonluk yarışı heyecanı Milli maç arasının ardından devam ediyor. Süper Lig'de 27 hafta karşılaşmaları oynanacak. Peki Bu hafta Süper Lig'de kimin maçı var?

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında oynanacak maçları yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmalarında düdük çalacak hakemler şunlar:

2 Nisan Cumartesi:
13.30 Gençlerbirliği-Torku Konyaspor: Volkan Bayarslan
16.00 Gaziantepspor-Trabzonspor: Ümit Öztürk
19.00 Eskişehirspor-Galatasaray: Cüneyt Çakır

3 Nisan Pazar:
13.30 Medipol Başakşehir-Mersin İdmanyurdu: Barış Şimşek
13.30 Medicana Sivasspor-Bursaspor: Alper Ulusoy
16.00 Antalyaspor-Akhisar Belediyespor: Tolga Özkalfa
19.00 Fenerbahçe-Osmanlıspor: Ali Palabıyık

Haberin Devamı

4 Nisan Pazartesi:
19.00 Çaykur Rizespor-Kayserispor: Özgür Yankaya
20.00 Kasımpaşa-Beşiktaş: Mete Kalkavan

 

BEŞİKTAŞ 4 EKSİKLE ÇALIŞTI

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti. Quaresma, Atiba, Gökhan Töre ve Veli Kavlak antrenmanda yer almadı. Siyah-beyazlılar, Kasımpaşa maçın hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde basına açık yapılan antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ile başladı.

Kasımpaşa Beşiktaş maçı 4 Nisan Pazartesi saat 20:00'da oynanacak

Ardından ayak tenisi çalışması, dar alanda oyun, kontrol pas ve tek pas çalışması yapıldı. Antrenman 3 grup halinde yapılan minik kale maç sonrası şut çalışması ile sona erdi. Antrenmana milli takımlarda olan Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ile tedavisine devam edilen Gökhan Töre ve bireysel çalışan Veli Kavlak katılmadı. Milli takımlardan dönen İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Olcay Şahan, Kerim Frei, Mario Gomez, Denys Boyko ile tedavisi tamamlanan Tolga Zengin takımla birlikte çalıştı. Beşiktaş hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00’de basına açık yapacağı antrenmanla devam edecek.

Haberin Devamı

GALATASARAY, ESKİŞEHİRSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Galatasaray, Süper Lig’in 27. haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşamüstü gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Galatasaray, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde yapılan idman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki pas ve top kapma çalışması yapan oyuncular, antrenmanın ana bölümünde iki gruba ayrılarak hücum ve sonlandırma çalışması gerçekleştirdi.

Eskişehirspor Galatasaray maçı 2 Nisan Cumartesi saat 19:00'da başlayacak

Haberin Devamı

Antrenmanın son bölümünde geniş alanda iki takım halinde sekize sekiz maç yapıldı. Sinan Gümüş ve Sabri Sarıoğlu, tedavilerinin ardından hazırlanan program dahilinde salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaparken, Wesley Sneijder ve Hakan Balta’nın tedavilerine devam edildi.Öte yandan antrenman öncesinde bugün 30 yaşına giren Ryan Donk’un doğum günü takım arkadaşları tarafından kutlandı. Sarı-kırmızılılar, Eskişehirspor maçı hazırlıklarına yarın akşam saat 17.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.

TRABZONSPOR SERİ PEŞİNDE

Spor Toto Süper Lig'in geri kalan bölümünde seri galibiyetler almayı planlayan Trabzonspor, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçını kazanarak kötü istatistiğini değiştirmek istiyor. Ligin ilk iki haftasında Bursaspor ve Beşiktaş'ı yenerek üst üste iki maç kazanan bordo-mavililer, söz konusu maçların ardından ligde oynadığı 24 maçlık periyotta üst üste iki galibiyet elde edemeyerek kötü bir tablo çizmişti. Milli ara öncesi sahasında Medicana Sivasspor'u yenen Karadeniz ekibi, deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor müsabakasını kazanarak ligin geri kalan bölümünde seri galibiyetler elde etmeyi hedefliyor. Bu sezon yaşadığı şansızlıkları ligin geri kalan bölümünde bir kenara bırakıp, sadece sahaya odaklanmak isteyen bordo-mavililerde, Teknik Direktör Hami Mandıralı da sakat ve cezalı oyuncuların dönmesiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Kısıtlı kadro nedeniyle zaman zaman sıkıntı yaşayan genç teknik adam, alternatifli bir kadroya sahip olmasıyla birlikte kafasındaki oyun planına göre sahaya süreceği isimleri belirleyecek.

Haberin Devamı

Gaziantepspor Trabzonspor maçı 2 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da oynanacak

MEHMET EKİCİ VE GÜRAY VURAL DÖNÜYOR
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, ligin 17. haftasında oynanan Bursaspor maçının ardından sakatlanan Mehmet Ekici ve bordo-mavili forma ile çıktığı ilk maçta sakatlanan Güray Vural, Gaziantepspor maçıyla birlikte formalarına kavuşacaklar. Yaşadıkları sakatlığın ardından ilk kez Samsunspor ile oynanan hazırlık maçında forma giyen ikili maç eksiği bulunmalarına rağmen performanslarıyla Mandıralı'ya hazır mesajı verdiler. Sakatlığı sebebiyle ligde son 8 karşılaşmada forma giyemeyen, Mehmet Ekici, teknik direktör Hami Mandıralı döneminde ilk kez resmi maçlarda oynayacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE OSMANLISPOR KARŞISINDA

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 3 Nisan 2016 Pazar günü saat 19.00’da Osmanlıspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. Koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman ardından minyatür kalelerden oluşan maç ve pas organizasyonlarının yapıldığı antrenman gol çalışmasıyla sürdü.

Fenerbahçe Osmanlıspor maçı 3 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak

Antrenman dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçla tamamlandı. Diego Ribas özel program dahilinde çalışmalarını sürdürürken, Lazar Markovic ise kendisi için hazırlanan özel programı uyguladı. Sarı-lacivertliler, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA EĞİTİM
Öte yandan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen MHK üyesi eski hakem İsmet Cengiz tarafından, teknik ekip ve futbolculara antrenman öncesinde futbol kurallarına ilişkin bir eğitim verildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!